Felnőtt ember hogyan lehet ennyire gyerekes?
Boltban dolgozom, és beszélgettem minap a főnököm fiával aki szintén ott dolgozik.
Meséltem neki hogy van egy férfi aki bejár és tetszik nekem. Kitaláltuk hogy ki az mármint a nevét,mert én nem ismertem őt, csak látásból futólag!
Aznap már közölte ezt a főnökömmel is hogy xy tetszik nekem.... rá két napra azaz tegnap teljesen beégetett (szerintem, szerinte csak szivódás) elkezdi mondani a főnököm lányának azaz a testvérének hogy hagyjon engem mert szerelmes vagyok, közöltem hogy fogja be, és már teljesen elvörösödtem annyira kellemetlen volt, miközben egy másik kolléga nőm is jelen volt, és hogy én szerelmes vagyok az xy-ba!
Nagyon haragszom rá, mert kihangsúlyoztam hogy legyen kedves és ne pletykálkodjon majd, főleg ne a testvéreinek...
Már csak abban tudom bízni hogy az előtt a fiú előtt nem fog lejáratni mert kellemetlennek érzem!
Sajnos amikor elkezdett storyzni annyira rosszul éreztem magam hogy szóhoz se bírtam jutni, ti mit mondtatok volna rá?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!