Jelentsem, kérjek fizetés emelést vagy sem? ( több. lent )
Figyelt kérdés
A napokban láttam az egyik kollégámat a munkahelyen hogy valamit dugdosott a mellénye alatt , amikor pedig mentünk hazafele besípolt a kontroll kapunál.
A kérdésem az lenne hogy jelentsem a főnökömnek és kérjek cserebe ha megmondom fizetés emelést vagy sem ?
Valószínűleg ha vissza nézik abban az időpontban a kamerákat ki derül hogy mit lopott ! Ti hogyan járnátok el ebben az esetben ? Ha elkapjak van esélyem hogy kapjak emelést vagy csak egy premiumot ?
2015. febr. 15. 12:43
11/15 anonim válasza:
"Meg szerencse hogy itt mindenki a tolvajt védi!"
EZT már írtad, ennek ellenére ez nem igaz.
Senki NEM a tolvajt védi, hanem a TE viselkedésedet ítéli el: ugyanis ha AZÉRT akarod beárulni az illetöt, hoyg NEKED hasznod legyen belöle, az erkölcsileg semmivel sem jobb, mint ha te magad lopnál.
12/15 A kérdező kommentje:
Jo jo csak gondoltam erre is véletlenül ! Természetesen elitelem a lopást ! Egyébkén nem árultam el ~~!
2015. febr. 16. 18:29
13/15 anonim válasza:
Nem a tolvajt, hanem a kollektívát védem. Intézzék el egymás közt, ha problémájuk van. Nekik is érdekük, hogy korrekt társaság legyen, aki nem illik a csapatba, azt előbb-utóbb kiutálják.
14/15 anonim válasza:
Fizetés emelést ezért nem kapsz, ahelyett hogy jelented először talán az adott kollégával beszélj, nem is biztos hogy céges dolog volt a ,meléénye alatt, akármi lehetett. Ha alaptalanul vádodol midnenki téged fog utálni, ha alappal akkro is midnenki gyanakvó lesz veled, besúgónak fognak tartani és az első adandó alkalommal fogást keresnek rajtad. Azt sem értem ha besípolt akkor az őr mért nem állította meg? Nem a Te dolgod ebbe belefolyni.
15/15 A kérdező kommentje:
Mindenki nyugodjon meg elkaptak a tolvajt anélkül hogy én szóltam volna!!!
2015. febr. 19. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!