Mit beszéljek a kolléganőmmel?
Figyelt kérdés
A kolléganőm nagyon sokszor a gyerekeiről, családi eseményeiről beszél, ha szünet van, vagy nincs sok munka. Én fiatalabb vagyok, mint Ő, nincs családom, ezért csak meghallgatom, amire tudok, reagálok - mivel engedi -, ezért véleményt mondok dolgokról.
Kissé titokzatosnak tart, mert én nem beszélek olyan sok dolgot magamról. Hogyan változtassak ezen, miről beszéljek vele, hogy ne tartson „különcnek”?
2015. febr. 11. 23:36
1/4 anonim válasza:
Hú, de utálom az ilyen buta tyúkokat, mint a kolléganőd! Nekem is voltak ilyen munkatársnőim, de én soha nem beszélgettem velük semmiről, mert sem ők, sem a baromságaik nem érdekeltek. Ezt mondjuk inkább ne utánozd :D Azóta már vállalkozó vagyok és azzal beszélgetek, akivel akarok és arról, amiről akarok :)
2/4 anonim válasza:
Ez nekem is állandó gond, mindig magyaráztak valamiről, de rohadtul nem érdekel. Meg mondani se tudtam rá semmi értelmeset.
Egy vállalkozásba én is belekezdenék, de elég kockázatos most ezzel "szórakozni" sajnos...
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, ami érdekel és megosztható. Mik a hobbijaid, olvastál-e valamiről, arról mi a véleményed, stb., bár hozzáteszem ezek ilyen álbeszélgetések csak, én se szoktam semmit mondani magamról.
4/4 anonim válasza:
Én szívesen segítenék neked, de én egész más munkakörben dolgozom. Írásodból úgy veszem ki, hogy te irodában dolgozol. Én állatmenhelyen dolgozom és sajnos azon belül is a rosszabbik fajtában.. Ahonnan az állatok nem jönnek ki élve általában sajnos... De azért szívesen segítek ha tudok. Kérdezz bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!