Hogyan barátkozzak az új kolléganőmmel?
Én is ilyesmi típus vagyok. Még nem dolgozom, de gyakorlatokból kiindulva ezt tudom ajánlani:
Talán annak örülnék legjobban, ha valaki odajönne, megkérdezné hogy tetszik a munka, hogy boldogulok, körbevezetne a cégen, közben mikor van rá idő akkor beszélgetne velem akármiről(szoktam-e összeülni barátokkal, hogy telt a munka, délután/hétvége stb).
Vagy ha valakivel kis összetűzés adódik, akkor pl elmondani neki, hogy az az ember mindenkibe beleköt, pl neked is volt vele összetűzésed és úgy kezelted hogy .. .
Tehát céges dolgokról is, magán jellegűről is, aztán úgy is kialakul hogy milyen témára kapós.
A beilleszkedést meg segítheti ha mindenféle munkahellyel kapcsolatos dologról beszélni. Olyanról is, ami lehet hogy tök lényegtelen, pl az xy beosztásúak nagyon sok órában vannak, kevés fizuért, és gyakran cserélődnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!