Miért mondják a biztonsági őrökre, hogy nem csinálnak semmit?
ez mind így igaz:
- nem csinálnak semmit
- azt a semmit viszont qrva sz@r csinálni
A kérdést te magad is megválaszoltad. :) Nem csinálnak semmit. De én is mindig elcsodálkozom, hogyan bírnak egy helyben állni annyi ideig. Ehhez tényleg nagyon nagy monotonitás tűrés kell.
Én egyébként dolgoztam olyan fizikai munkában, ahol 8 órában csak egyszer lehetett leülni 15 percre. És teljesen kikészítette a lábamat. Egy-egy 10-16 órás műszak után olyan fájdalmaim voltak, hogy nem tudtam elaludni tőle, vagy felkeltem éjjel hogy iszonyatosan fáj a lábam. Főként az ízületeknél.
Mert csak olyan őröket látnak,akik épp állnak,ülnek.Pl:kissebb üzlet,portás,ilyenek.Azt nem,amikor nagyáruházban,nyitnak-zárnak,dolgozókat ellenőrzik,árut kiadnak-átveszik,lopásgátlózzák az árut,pakolnak,kamerát lesik,tolvajjal,garázdával intézkednek...Vagy egy nagyobb gyárnál még összetettebb mindez.
De én is olyan vagyok,akikről írsz.Ott vagyok,hogy legyen ott egy őr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!