Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Férfiak számára női vezető?

Férfiak számára női vezető?

Figyelt kérdés
Férfiként milyen érzés, hogyha egy nő vezetése alatt kell működnöd? Hogy érzed egy ilyen helyzetben magad, és hogy, ha férfi a vezető?
2015. jan. 24. 19:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Nem igazán. Az ilyen beszólogatós f**zfejekkel viszont könnyen megeshet, hogy addig verem, amíg mozog ;)"

Ez most kinek is szólt??????? Remélem a buta nő gyűlölő kérdezőnek.

2015. jan. 24. 20:37
 12/20 anonim ***** válasza:
41%
Most nagyon beszóltál ;)
2015. jan. 24. 20:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Hahahahaha! :)
2015. jan. 24. 20:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem igen érdekel, hogy nő vagy férfi a főnököm, míg korrekt velem szemben és nem kivételezik másokkal hátrányomra.
2015. jan. 24. 20:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Eddig mindig női feletteseim voltak, és a mostanival van a legjobb munkatársi kapcsolatom. Elismer, kedvel /mint munkatársat/, bár sokszor szócsatázunk. Férfi vezetővel még nem volt dolgom, de tuti nem csipáznám.
2015. jan. 24. 20:51
 16/20 anonim ***** válasza:

Én a férfiakat alapvetően jobb vezetőnek gondolom, mert kevésbé drámáznak, kevésbé a pillanatnyi érzelmeik irányítják őket. Persze egy nő is lehet jó főnök, ha maga mögött hagyja a feminista baromságait, meg a női hisztit. A férfiak és a nők SOHA nem lesznek egyenlőek, mindig ott lesz az az egy kromoszómányi különbség, a két nem nem egyenlő, hanem egyenjogú, mind a kettő másban kiemelkedő.

Az ilyen 69 százalékos feminista bunkók pedig a fő okát képezik annak, hogy miért nem vesszük sokszor nőket komolyan. Aranyom először fejezd be a nyálverést, majd tegyél le valamit az asztalra, aztán talán el lehet ismerni, hogy érsz valamit. Most csak egy fröcsögő femináci vagy.

2015. jan. 25. 12:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Tudom 17-es, hogy egyedül te építetted fel az országot, te teljesen tökéletes vagy egymagad. Gratula. Az, hogy ki mit tett le az asztalra, azt mindenki maga döntse el a kellő időben!!!
2015. jan. 25. 19:17
 18/20 anonim ***** válasza:

"Férfi vezetővel még nem volt dolgom, de tuti nem csipáznám."

Milyen szexista felfogás ez...

2015. jan. 25. 19:18
 19/20 anonim ***** válasza:

"Neked, te retardált hülye. Úgy látom, hogy nem vagyunk egy szinten szellemileg, úgyhogy jobb, ha ezt most befejezzük."

Szerintem is, mert TE még a kőkorban élsz.

De, hogy a kérdésre is válaszoljak.

Magyarországon még nagyon-nagyon-nagyon el vagyunk maradva az átlagtól.

Pl. Németországban, természetes az, ha egy nő vagy cigány, vagy zsidó vagy akárki (aki fajra, nemre és vallásra tekintet nélkül egyenlőnek születik)

bármilyen vezető pozíciót töltsön be. (tapasztalat)

Én pl. soha nem tudnám magam elképzelni, mint beosztott (diákmunkásként anno még volt ilyen, de annyira degenerált volt minden "főnököm", hogy jó, hogy a Dunába nem ugrottam miattuk)

tehát nem érdekel a maradi 15. században élő férfiak véleménye. Vagy dolgozik nálam/nekem, vagy megy máshová.

Ilyen egyszerű.

2015. jan. 26. 22:23
 20/20 anonim ***** válasza:
És most el kellene hinnünk, hogy vezető beosztásban vagy ilyen mentalitással? Hét vicce.
2015. jan. 26. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!