Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meglehet, hogy szórakoznak velem?

Meglehet, hogy szórakoznak velem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy diákmunkásként vagyok egy mekinél. az első 1-2 hét jó volt, de utánna keztek velem bunkóskodni. mindegy. nem érdekelet,mert a pénz jobban hajtott mint azok a k****g "kollégák". a múlt héten megnéztem az e heti beosztásomat, és 22.-ére meg vasárnapra voltam beírva, theát tegnap kellett volna dolgoznom először a héten. Bemegyek a "Munkahelyre", és szólnak nekem, hogy mára nem vagyok beírva. 100%-ig biztos voltam benne, hogy tegnap kellett volna mennem. megvan rá az esély szórakoznak velem?
2015. jan. 23. 06:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, de nem tudom hogy megy a mekinél, elvileg a főnök csinálja a beosztást, egy alkalmazott abba nem nyúlhat bele, az kb olyan mintha beleírnál a tanári naplóba, csak mivel ez a munka világa, itt komolyabban veszik a szabálysértéseket is.

Legyél résen, ha ilyesmi előfordul, jelentsd a főnöknek. Nem garantálom, hogy megtudod tartani az állásodat, előfordul, hogy kifúrják az embert, de meg kell tanulnod kiállni magadért.

A hangnemed viszont sose legyen vádaskodó vagy fenyegetőző vagy ilyesmi. Legyen benned tartás, legyél udvarias, ne adj plusz okot hogy belédkössenek.

2015. jan. 23. 10:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne vedd a szívedre nagyon. Túl sokáig voltam ilyen helyen. Itt sajnos ilyenek a kollégák, ilyen a légkör. Ha nagyon kell a pénz le kell tudnod nyelni a viselkedésüket.

A beosztást a főnök írja, de nagyon sokszor előfordul, hogy akár még a hét közben is átírják a beosztást, de nem szólnak külön, mert ugy vannak vele, hogy neked kellett volna megnézni. (Ja, hogy nem voltál bent? Bocs! Sajnos őket ez nem igen érdekli :( )

2015. jan. 24. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!