Miért fényképes önéletrajz kell mindenhova?
Figyelt kérdés
Én ronda vagyok, ha ránéznek a képemre biztos, hogy el sem olvassák az önéletrajzomat. Így esélytelen, hogy valaha behívnak elbeszélgetésre?2015. jan. 20. 15:11
21/31 A kérdező kommentje:
*szerint
2015. jan. 21. 18:41
22/31 anonim válasza:
Jaj ugyan már, biztos, hogy nem lehetsz olyan ronda, ez relatív dolog amúgy, hogy kink ki a szép.
Amúgy legyen önbizalmad, ez ad egy kisugárzást, ami vonzóbbá tesz.
23/31 anonim válasza:
Hát igen, szerintem is rondábbnak képzeled magadat, mint amilyen vagy.
24/31 anonim válasza:
Véleményem szerint mindenkiről lehet előnyös képet készíteni. Akkor is, ha nem egy szépség. (ami erősen szubjektív ugye...)
Egy jó fotós jó géppel + egy pici (!) photoshop csodákra képes. :)
25/31 A kérdező kommentje:
Hidd el, rólam lehetetlen.
2015. jan. 30. 14:29
26/31 anonim válasza:
Fogd meg magad, vegyél fel egy a kívánt munkakörhöz illő ruhát és menj el egy profi fotóshoz. Lehet, hogy 3ezer forintba kerül majd, de ő csinál olyan képet, ami előnyös. A 21. században élünk, semmi nem lehetetlen.
27/31 A kérdező kommentje:
Hiába, ha nem vagyok fotogén. A smink se dob rajtam semmit, szóval hiába is mennék, ha ennyire extrém ronda vagyok.
2015. febr. 4. 16:11
28/31 anonim válasza:
Akkor miért sírsz itt? Jól esik, hogy sajnáltathatod magad? Kaptál jó ötleteket és semmi hátrányod nem származik belőle, ha megpróbálod. Például ott van az egész alakos kép. De elmehetnél fényképészhez is. Szerintem megéri azt az 1-2 ezer forintot rááldozni és megpróbálni. Nem csak a külsőddel van a baj, de ha úgy állsz a munkához is, mint itt a válaszokhoz, akkor nem a külsőd a legnagyobb baj. Ez a meg sem próbálom, mert úgysem sikerül hozzáállás egy munkáltatónak sem tetszik és rögtön észre is veszik rajtad. Tessék elmenni egy fényképészhez és csináltatni egy egész alakos fotót, amin nem annyira látszik az arcod és megpróbálni. Abból, hogy itt panaszkodsz, nem lesz munkád.
29/31 A kérdező kommentje:
Ha te minden nap azt kapnád,hogy te ronda szar, ha ilyen fejem lenne mint neked, akkor elhánytam volna már magam stb. kíváncsi vagyok te mit éreznél... Nem csak én látom rondának magam, hanem mindenki.
2015. febr. 4. 21:14
30/31 anonim válasza:
Tuti nem vagy ronda, csak nincs önbizalmad. Ezen kéne először változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!