Hogy bírjátok akik napi 5 óra alvással nyomjátok végig a napokat?
Figyelt kérdés
Tanulás, meló, edzés, minden nap 5kor kelés, éjfélkor alvás... Hogy bírjátok? Van valami tippetek, hogy ne dőljetek ki? Kösszi2015. jan. 19. 20:36
1/7 anonim válasza:
Én általában a tanulás miatt fekszem le hajnali egykor, és fél hétkor már kelek. Általában nap közben megiszom egy doboz energiaitalt, és nem dőlök ki.
2/7 anonim válasza:
Vannak olyan munkaholisták akik kibírják...
#1es: ja nem dőlsz ki még pár évig aztán szívbeteg lehetsz.
Az energiaital nem rendszeres fogyasztásra van!
3/7 yuda válasza:
Volt egy munkahelyi barátom, kollégám. Már nem dolgozunk együtt.
Az ő alvásigénye volt ilyen kevés.
Meg is kérdeztem tőle ugyanhasonlókat, hogy nem dől ki, tud teljesíteni? stb...
-és válaszolta, hogy abszolút jól van. Semmi panasza. Egyszerűen ennyi az alvásigénye.
Véleményem szerint ez azért nem átlagos, de elfogadom, hogy létezik. Nem érdemes és nem is szabad az ilyen emberekkel versenyezni, mert neki ez az alapállapota, míg másoknak károsodást okozhat.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is mindenkinek más az egyéni igénye, az is kérdéses hosszú távon hogy hat. Lehet 5 órát alszik, de mellette edzi magát, mozog, én meg alszok 10 órát, aztán 14-et meg a seggemen ülök.
5/7 anonim válasza:
Ma is ébren leszek 2-ig, 6:30-kor kelek. Hozzá kell szokni.
6/7 anonim válasza:
2#, első vagyok.
Tudom, hogy mik a kockázatok, de ez van. Enélkül nem tudnék ilyen teljesítménnyel dolgozni.
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy a sport katalizátor! Azaz több energiánk lesz tőle!
2015. jan. 20. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!