Érettségivel lehet közalkalmazottnak jelentkezni?
Ha igen, hogy?
Hová kell beadni a jelentkezési anyagot,ami mit tartalmazzon?
Idén egyetemre szeretnék menni,csak azért kérdeztem meg mert bármilyen munka jól jönne,amit suli mellett tudnék űzni.
Csak annyira hogy párommal felesben fizetett albérletet tudjam fizetni.
Ha jol ertem, akkor te KOZFOGLALKOZTATOTT akarsz lenni, nem kozalkalmazott, mint pl. a tanarok, okmanyirodasok, stb.
Nappalis tanuloi jogviszony mellett nem lehetsz regisztralt allskereso, igy kozfoglalkoztatott sem.
Keress diakmunkat, telefonos ugyfelszolgalatost, es bevasarlokockaba kasszast mindig keresnek. Es jobban fizet, mint a kozfog, ami ha nincs szakmad, csak erettsegid, egy rohely, egy allamtitkar egy heti kavepenze korulbelul.
Diákmunka kilőve mert nem vagyok diák,és azok között ritka a hosszútávú.
Jelzem nem pesti vagyok
melyik varos egyetemere mesz? Ott erdemes korulnezni munkaugyben. Videken sokkal nehezebb reszmunkat talalni. En itt Pesten kerestem majus ota hetvegi munkat. Minden ismerosnek szoltam, tudtak h. keresek. Vegul a szomszed beajanlott egy boltba. Hala a tekintetesurak vasarnapi boltbezarasanak, ez is meghiusult. Szoval nehez.
Kozfogira nem mehetsz nappali tagozat mellett, mint mar irtam, ezert erdemes megmozgatni minden rokont, ismerost, bar ha munkarol van szo, sokan szettarjak a kezuket, tapasztaltam.
Sajnos a kapcsolatokbak híján vagyok,egy ideje már nem is levelekt küldözgetek,meg online meg önéletrajz satöbbi.
Személyesen érdeklődöm potenciális helyeken,de SEMMI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!