Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 15 és fél évesnek tudtok...

15 és fél évesnek tudtok munkát Bp-én? Tovább lent.

Figyelt kérdés
Szóval..keresek munkát Budapesten belül,suli mellett. Úgy tudom szülői beleegyezéssel már lehet. Idén júliusban leszek 16 éves, szükségem lenne munkára és nem azért mert sminkkészletet akarok venni a pénzből. Kb olyanra gondoltam,hogy besegíteni kellene akár kutyamenhelyen. Ha valaki tud esetleg az kérem írjon. Bugyuta,negatív komikat mellőzétek,köszönöm.

2015. jan. 13. 22:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jaj, értem, értem! Én értettem félre, mert összekevertem a kérdésekre adott válaszaidat.:)
2015. jan. 13. 22:29
 12/18 anonim ***** válasza:

A szülinapodtól már dolgozhatsz, úgyhogy ezen a nyáron már vállalhatsz egy hónapot.

Nem tudsz korrepetálni vagy magánórát adni valamiből?

Miben vagy jó?

2015. jan. 13. 22:30
 13/18 A kérdező kommentje:
Semmi gond:D én is összekevertem volna fordított helyzetben:)
2015. jan. 13. 22:31
 14/18 A kérdező kommentje:

#12/13

Hát öhhm..énekelni,rajzolni kitűnően tudok. Attól függ hányadikos anyagot kéne megtanítanom..9.-es vagyok szóval az általános anyag mind megy:)

2015. jan. 13. 22:32
 15/18 anonim válasza:

8-as vagyok megint:

Szerény véleményem szerint megéri megvárnod a júliust, és sokkal több lehetőséged lesz. Amint betöltöd a 16-ot, már legálisan vállalhatsz diákmunkát, így egyszerűbb lesz egy hangyányival.

Ami eddig bárkinek bevált: menj el egy-két modellfotózásra, ha sürgősen kell a pénz! Nem azt mondom, hogy kezdj új életet stb., hanem, valahol szerződj le, és ha valamilyen téma felkelti az érdeklődésed, hipp-hopp pár fotó után már meg is van a fesztiválbérlet..

Hajrá, hajrá, munkára fel! :)

2015. jan. 13. 22:34
 16/18 A kérdező kommentje:

#15/15

Igen,erre már én is gondoltam a modellfotózásra...hívtak is párra..majd meglátom:) de köszönöm a segítséget :)

2015. jan. 13. 22:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez mára százezredik ilyen kérdés. Meg lett válaszolva már milliószor. 15,14,13 évesen nincs munka, csak esetleg rokonoknál kis uzsi pénzért. 16 évesen ha szerencséd van találhatsz szülői engedéllyel. De legjobb ha 18 éves vagy.
2015. jan. 14. 14:25
 18/18 A kérdező kommentje:
Tisztába vagyok vele, csak feltettem ezt a kérdést,hogy HÁTHA van aki tud...tudom,hogy rengeteg ilyen kérdés van de kíváncsi voltam. Mivel egy régi barátnőmet is 15 és fél évesen felvették egy boltba dolgozni,igen feketemeló volt úgy de érted.
2015. jan. 14. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!