Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyerekként hogyan tudnék...

Gyerekként hogyan tudnék pénzt szerezni? (kutyasétáltatás meg ilyenek. )

Figyelt kérdés
2015. jan. 11. 14:12
 1/8 anonim válasza:

Hany eves vagy???

Vannak diak munkak is!!

2015. jan. 11. 14:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem hinném hogy 13 éveseknek lenne diákmunka.. Sajnos :(
2015. jan. 11. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Tippmix.Bar 18 alatt nem legalis, de senki sem nezi.
2015. jan. 11. 14:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Esetleg valaki tud még valami mást?
2015. jan. 11. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Kérni a szülőktől.

Szerintem kutyasétáltatásért senki nem fog fizetni (inkább az amerikai filmekben a divat), de meg lehet próbálni.

Takarítás?

2015. jan. 11. 14:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem azért, de vajon miért tettem fel ezt a kérdést? Mert a szüleimtől nem kérek, és valami más megoldást akarok találni....
2015. jan. 11. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:

13 évesen neked tényleg felejtős a diákmeló.

Ilyenkor csakis olyan munkák jöhetnek szóba amit "feketén" csinálsz.

Ha van akinek a kutyáját sétáltathatod akkor azzal kereshetsz pár száz forintot. Bár kérdés, hogy ahol te élsz, mennyire kaphatóak a kutyás gazdik arra, hogy fizessenek kutyasétáltatásért. Sokan saját maguk viszik a kutyát mert nekik is van igényük a sétára.

Ha van a szomszédban idős néni/bácsi akkor esetleg pár száz forintért elmehetsz nekik bevásárolni, vagy kitakaríthatsz. A kérdés csak az, hogy a kisnyugdíjas fizetne-e azért, hogy más vásároljon be helyette. Takarítást meg lehet te nem tudnád úgy csinálni, hogy másoknak megfeleljen. Félre ne értsd: Nem azt mondom, hogy nem tudsz rendesen porszívózni vagy port törölgetni, csak azt, hogy vannak emberek akiknek semmi sem jó. (dolgoztam háztakarításban, és bámulatos mibe kötöttek bele, tudnék mesélni)

Szóval ilyen apró dolgokkal tudnál egy kis zsebpénzt keresni, de csak akkor ha találsz is olyanokat akik fizetnek érte

2015. jan. 11. 14:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát igen sajnos ez a baj, hogy még 15 éves se vagyok, és így nem mehetek diákmunkára... Megpróbálom a takarítást, vagy bevásárlást köszönöm:)
2015. jan. 11. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!