Szerintetek szólnom kéne a főnöknek, vagy szorítsam össze a fogam, és csináljam végig?
Figyelt kérdés
A jövőhetem munkabeosztása kicsit hardcore lett, szerintetek szólnom kéne, hogy ez nekem kicsit sok?
H: 8 óra
K: 12 óra
Sz: 8 óra
Cs: 12 óra
P: 8 óra
Sz: szabad
V: 8 óra
H: 8 óra
K: 8 óra
Sz: szabad
Nekem soknak tűnik, bár lehet én vagyok a gyenge. Az egész havi beosztást nézve én dolgozok most a legtöbbet.
2015. jan. 10. 10:40
11/15 anonim válasza:
Ez messze nem gáz. Tetszik vagy sem, te vagy a gyenge. Napi 8 óra munak után bőven van időd kipihenni magad és rákészülni a 12 órás műszakra, aznap meg hagyni kell mindent a fenébe és korán aludni menni.
12/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, szólhatsz nyugodtan a munkahelyeden, hogy neked ez sok. Csak akkor valószínűleg kiraknak, és keresnek helyetted olyat, akinek nem sok... 4-es válaszoló voltam.
13/15 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy az utolsó kommentemet is elolvastátok, kösz a sértegetést, és az egyik legjobb emberük vagyok, ha lenne egy ilyen kérésem, nem rúgnának ki.
Nem kérek több választ.
2015. jan. 10. 16:06
14/15 anonim válasza:
omg örülj hogy csak ennyit kell dolgoznod... Ha napi 4 órát dolgoznál az is sok lenne?
15/15 anonim válasza:
Ilyen rinyapinát már csak azért is kivágnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!