Szerintetek szólnom kéne a főnöknek, vagy szorítsam össze a fogam, és csináljam végig?
A jövőhetem munkabeosztása kicsit hardcore lett, szerintetek szólnom kéne, hogy ez nekem kicsit sok?
H: 8 óra
K: 12 óra
Sz: 8 óra
Cs: 12 óra
P: 8 óra
Sz: szabad
V: 8 óra
H: 8 óra
K: 8 óra
Sz: szabad
Nekem soknak tűnik, bár lehet én vagyok a gyenge. Az egész havi beosztást nézve én dolgozok most a legtöbbet.
Nem papírokat tologatok, de nem is betont keverek.
Közepesen nehéz munka.
Nekem nem tűnik annyira soknak (bár lehet hogy azért mert én napi 12 órában dolgozok).
De ha tényleg te dolgozol a legtöbbet, szerintem nem fog megölni a főnök ha megkéred hogy vegyen már le egy pár órát
4# Attól, hogy neked ilyen munkahelyre sikerült jutnod, még nem normális. Valaki meg 6 évesen már a bányába dolgozik, szóval ahoz képest tényleg nem panaszkodhatunk.
Amikor beléptél fix munkaidőre szerződtél? Ha igen akkor szólhatsz.
Nem, minden plusz másodpercet hivatalosan kifizetnek, nagyon korrekt munkahely.
Köszi a válaszokat, úgy döntöttem nem szólok, jól jön a plusz pénz.
Meg valamennyire jól esik, hogy bíznak bennem annyira, tartanak annyira jó munkaerőnek, hogy ennyi munkaidőt kapok.
Mert nálunk ez így működik, csak eddig mindig csak a második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!