Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tudnám megőrizni...

Hogyan tudnám megőrizni úriember formámat egy gyárban a soron?

Figyelt kérdés
Sokszor az az érzésem, hogy képtelen vagyok beilleszkedni abba a közösségbe, ami a jelenlegi munkahelyemen van. Egy gyárban dolgozok és úgy gondolom, hogy túl komolyan állok hozzá a munkához pedig lehetséges, hogy pont ez a baj. Emiatt szinte csak a munkával foglalkozok, alig beszélgetek a többiekkel, ezért azt gondolják, hogy bolond vagyok. Sajnos én viszont képtelen vagyok belesz@rni a munkába és úgy dolgozni, hogy majdcsak eltelik a munkaidő valahogy. Norma rendszer van, kötelező hozni egy bizonyos darabszámot. Ott tartok, hogy a csoportvezető is tudja, hogy jól dolgozok és megpróbál kihasználni. A többiek beszélgethetnek, de nekem nem szabad, mert valakinek dolgozni is kell, ha már a többiek sétálgatnak és szövegelnek. (mindig nekem jut a legnehezebb gép, a legkeményebb meló) Sokszor szembesülök azzal a ténnyel, hogy hülyének néznek, megpróbálnak kihasználni, mert én segítőkész, rendes és dolgos vagyok, de semmivel sem keresek többet, mint a lusták. Mit tegyek? Mondjak fel? Úgy érzem, hogy egy olyan banda tagja vagyok, mely hülyének néz. Pedig megvan a magamhoz való eszem annak ellenére, hogy nem vagyok túl beszédes és nem veszekedek. Attól tartok, hogy ez a közösség magával húz és az nekem csak árt.
2015. jan. 8. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

A kérdés és a kiegészítésed tök másról szól.

kérdésre:

-Illedelmesség (pl az ott lévő 1-2 hölgy felé)

-Iteligens beszélgetések

Kieg.re:

Csapj az asztalra hogy adjanak valami csoportvezetői pozíciót vagy ha nem akkor simán fizetésemelést mert h ők is látják hogy többet jobban dolgozol.

2015. jan. 8. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Hàt pont az elenkezője vagyok annak amit le irtàl èn fulra belesz***earok ha elb****szok valamit persze probàlok oda figyelni de a sok pof***zàstol zeng az egèsz melohely hogy ez a 2-3 ember mar megin mi a f****szt csinàl jobban telik a melo jobbak a napok hogy ha ugy mész be hogy egy jo hüly**ülős napon leszel tul nem pedig robotolsz .. b*szod 1x élsz hàt hasznâld ki ne legyèl Kuka....
2015. jan. 8. 19:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd, hogy kihasználjanak. Szard le mit gondolnak mások, te csináld azt amit szeretnél, úgy ahogy szeretnéd. De ha már végképp úgy érzed h az a környezet mérgező számodra én a helyedben otthanynám, úgyis csak ők veszítenének veled, hisz kb te voltál az egyetlen jól dolgozó munkás, és a többieknek szar lenne mert muszáj lenne nekik is belekezdeni a munkába, mivel hogy már nem lenne kit kihasználni.
2015. jan. 8. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Másodiknak nincs igaza.

Én is hozzád hasonlóan gondolkodom, igaz én nem gyárban dolgoztam, hanem irodában és csak diákmunka volt, de nem szerettem volna ha kirúgnak. Ott is normát kellett teljesítened, ha nem teljesítetted akkor kirúgtak. Én dolgoztam rendesen, hiszen azért voltam ott, ráadásul nem akartam hogy a főnököm cseszegessen. A többiek mindenféle marhaságról beszéltek összevissza, a vége felé már az is idegesített ha hallom a hangjukat, ezért inkább zenét hallgattam. Engem is furának tartottak, hogy nem beszélgetek velük, persze ha valakivel volt értelmes, közös téma akkor szívesen beszélgettem, de a más emberek kibeszélése és totál értelmetlen témákról való beszélgetés csak azért, hogy beszéljek nem érdekelt.

Háromnegyed évig dolgoztam ott, engem az nem is érdekelt, hogy ők ugyanannyi fizetést kapnak, az viszont sokkal inkább, hogy mikor a külső irodarészbe ültem (mert ott megbetegedett a másik két ember, így egyedül ülhettem ott és nem kellett őket hallgatnom) akkor kibeszéltek úgy, hogy nyitva volt az ajtó. Az utolsó két hónapban csak én és egy hozzám hasonló kollégám tudta teljesíteni az elvárt szintet, a többiek bőven alulmaradtak. December 1-el fel is mondtam, mert idegileg kikészítettek, pedig szerettem a munkát. Eléggé elkeserítő, hogy az ilyen semmittevő emberek elüldözik azokat, akik tényleg dolgozni szeretnének.

Szerintem ha van rá lehetőséged, akkor hagyd ott a munkahelyet és keress jobbat, esetleg próbálj meg beszélni a főnökkel, hátha megoldható lenne a feljebbjutás.

2015. jan. 8. 23:27
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha ilyen idegbeteg vagy akkor felőlem fejre is állhatsz a munkahelyeden. Hülye. Én segítő szándékkal írtam. Az már a te bajod hogy nem tudod érthetően kifejezni a nyűgöd
2015. jan. 9. 10:40
 6/9 anonim ***** válasza:

#2. vagyok .. szoval szerintem munka helyeken nyilvan masabb a felfogas mindegy az hogy iroda gyar vagy az ami

de beileszkedni tudni kell ha gyagyàs a lég kör akkor mester bizony legyél te is hajlamosabb a poènra ha piszkâlnak bàrmivel akor szolj visza nalunk nagyon megy az hogy mindenki homokos pedig van nőm .. olyankor ha ilyen iranyu a beszélgetés mond neki hogy nem vagy b***uzi de meg b*****aszod tehàt làssàk rajtad hogy nincs bened fèlelem ès nem is agresziobol mondod

a kibeszélès hàt igen .. azal nem kel foglalkozni àt kell nèzni feletük

2015. jan. 9. 15:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, te meg jólenne ha nem csak a negatív/sértő kommentekre reagálnál..
2015. jan. 9. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mivel kritizáltalak, de már nem is érdekel.
2015. jan. 9. 19:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Arra reagálok amire akarok.
2015. jan. 11. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!