Hogyan tudnám megőrizni úriember formámat egy gyárban a soron?
A kérdés és a kiegészítésed tök másról szól.
kérdésre:
-Illedelmesség (pl az ott lévő 1-2 hölgy felé)
-Iteligens beszélgetések
Kieg.re:
Csapj az asztalra hogy adjanak valami csoportvezetői pozíciót vagy ha nem akkor simán fizetésemelést mert h ők is látják hogy többet jobban dolgozol.
Másodiknak nincs igaza.
Én is hozzád hasonlóan gondolkodom, igaz én nem gyárban dolgoztam, hanem irodában és csak diákmunka volt, de nem szerettem volna ha kirúgnak. Ott is normát kellett teljesítened, ha nem teljesítetted akkor kirúgtak. Én dolgoztam rendesen, hiszen azért voltam ott, ráadásul nem akartam hogy a főnököm cseszegessen. A többiek mindenféle marhaságról beszéltek összevissza, a vége felé már az is idegesített ha hallom a hangjukat, ezért inkább zenét hallgattam. Engem is furának tartottak, hogy nem beszélgetek velük, persze ha valakivel volt értelmes, közös téma akkor szívesen beszélgettem, de a más emberek kibeszélése és totál értelmetlen témákról való beszélgetés csak azért, hogy beszéljek nem érdekelt.
Háromnegyed évig dolgoztam ott, engem az nem is érdekelt, hogy ők ugyanannyi fizetést kapnak, az viszont sokkal inkább, hogy mikor a külső irodarészbe ültem (mert ott megbetegedett a másik két ember, így egyedül ülhettem ott és nem kellett őket hallgatnom) akkor kibeszéltek úgy, hogy nyitva volt az ajtó. Az utolsó két hónapban csak én és egy hozzám hasonló kollégám tudta teljesíteni az elvárt szintet, a többiek bőven alulmaradtak. December 1-el fel is mondtam, mert idegileg kikészítettek, pedig szerettem a munkát. Eléggé elkeserítő, hogy az ilyen semmittevő emberek elüldözik azokat, akik tényleg dolgozni szeretnének.
Szerintem ha van rá lehetőséged, akkor hagyd ott a munkahelyet és keress jobbat, esetleg próbálj meg beszélni a főnökkel, hátha megoldható lenne a feljebbjutás.
#2. vagyok .. szoval szerintem munka helyeken nyilvan masabb a felfogas mindegy az hogy iroda gyar vagy az ami
de beileszkedni tudni kell ha gyagyàs a lég kör akkor mester bizony legyél te is hajlamosabb a poènra ha piszkâlnak bàrmivel akor szolj visza nalunk nagyon megy az hogy mindenki homokos pedig van nőm .. olyankor ha ilyen iranyu a beszélgetés mond neki hogy nem vagy b***uzi de meg b*****aszod tehàt làssàk rajtad hogy nincs bened fèlelem ès nem is agresziobol mondod
a kibeszélès hàt igen .. azal nem kel foglalkozni àt kell nèzni feletük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!