Mi a helyzet ha a pénz szerzéshez nincs pénz?
Figyelt kérdés
Nincs kocsim, enélkül meg soķ állásra jelentkezni is felesles mert úgy sem tudnék átjárni, mert busz meg nem jár arra.2015. jan. 2. 20:34
1/4 anonim válasza:
Esetleg olyan munkát keresni ahová jár a busz is??
Nekem sincs kocsim, én is így kerestem állást, hogy figyelembe vettem a közlekedést.
2/4 anonim válasza:
Ilyen országban élünk....most vagy forradalom lesz....vagy éljük tovább a hitvány életünket. Miközben a parlamentben dúskálnak a pénzben. Ők nem a súlyát a döntésiknek.
3/4 anonim válasza:
Váltani kell, hogy tudj alkalmazkodni a körülményekhez.
4/4 anonim válasza:
Az van olyankor hogy el kell gondolkozni azon hogy hogyan is lehetne pénzt keresni! Esetleg egy segédmotorra még nem gondoltál? Azt 70-100 között lehet jót venni! És mielőtt valaki leírná hogy azon hideg van meg esik az eső akkor előtte elmondom hogy 2 évig télen nyáron hasonló szituban jártam. Hóban is motorral jártam 20 km-re melózni! Nem volt valami szimpatikus de lássatok csodát túléltem! Megfelelően felöltözve ki lehet bírni. Egy plexit szerelsz a lábad elé hogy ne a lábadat és a térdedet verje a hideg , és egy kézvédőt ami a kezed elől felfogja a hideget meg egy nagyot ami a kormány felett van. Nem valami szép látvány viszont nagyon praktikus! Valami lóvéd csak van? Másnem a családod ennyit megelőlegez neked! Vagy marad a hitel amibe vagy beledöglesz vagy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!