Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Másnak sem sikerül nem multiná...

Másnak sem sikerül nem multinál elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Már a negyedik multimat taposom, jobban mondva veszi el az életenergiámat. Pedig az előzőnél azt mondtam az lesz az utolsó. Jópár kisebb cégnél voltam interjún, de nem jött össze, aztán végső elkeseredésemben elmentem interjúra egy multihoz és a második kör után fel is vettek. Pedig már a legelején láttam hogy ez sem fog különbözni a többitől. Most nem részletezem mikkel van bajom aki ismeri a multikat, talán tudja. Persze örülnöm kellene hogy egyáltalán van melóm, de szerettem volna végre kipróbálni magam más életkörnyezetben. Úgy érzem egyre inkább záródik a kapu hogy ne multinál dolgozzak. Más is van így? Érdekel az is ha valakinek sikerült "kitörni" egy ilyen helyzetből. Hogyan sikerült?
2014. dec. 21. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne hidd, hogy a magyar kereskedők jobbak.Nem fizetik ki a túlórát, és amit lehet lehúznak az alkalmazottakról.
2014. dec. 21. 16:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja bocs, én nem a kereskedőkkel kapcsolatban írtam. Gyártó vállalatnál dolgozom.
2014. dec. 21. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Inkább örülj, hogy multinál lehetsz. Nekem évek után sikerült a magyar kisvállalkozók sorozata után multihoz menni. De ha nagyon ott akarsz dolgozni akkor a következők kellenek:

- ne ismerd a kifizetett túlóra fogalmát

- ne ismerd a normálisan bejelentett munkaórák számát

- ne ismerd a táppénz fogalmát

- ne tarts igényt béren kívüli juttatásra

- ne tarts igényt valós bejelentett munkabérre

- ne tarts igényt normálisan kiadott szabadságra

Ha ezeket elfogadod mehetsz magyar vállalkozókhoz dolgozni.

2014. dec. 21. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Multi cégekhez azért érdemes elmenni, mert ott pl: egy pénzügyi diplomával azért lehet fejlődni a ranglétrán...
2014. dec. 21. 17:24
 5/7 A kérdező kommentje:
#3: Az általad felsorolt dolgok jó része az én multimnál is "hibázik". Az a tizenegypár ezer Ft béren kívüli juttatás meg nem vág földhöz, viszont hogy el kellett költöznöm a munkahely miatt, na az földhöz vág anyagilag.
2014. dec. 21. 17:58
 6/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Azóta talán sikerült váltanod, ha nem, talán próbáld őszintén elmondani azt, amit ide leírtál. Na nem a ki nem fizetett túlórát stb. mert az a nemmultiknál is ugyanúgy megy... ;-) Hanem hogy szeretnél kitörni. Nekem mindkét helyen van tapasztalom, külföldön is, és ha a sok rossz közül kell választanom, akkor a sorrend (1-legjobb, 4-legrosszabb): 1. magyar nemmulti 2. külföldi nemmulti 3. multi Magyarországon 4. multi külföldön.
2016. jan. 5. 10:33
 7/7 anonim válasza:

8 éve dolgozom, eddig csak magyar kisvállalkozóknál. Biztos lehetsz benne, mind egyforma. Most megint erős késztetést érzek hogy bekerüljek egy multihoz, csak sajnos nem egyszerű.. Közgazdász diplomám van pénzügy szakon, plusz most kezdtem a mesterképzést. Emellett mérlegképes könyvelői képesítésem van, ebben is dolgozom azóta. Plusz angol középfokú nyelvvizsga, ami, mivel nem használom, inkább alapfok.

Hiába küldözgetem az önéletrajzom nagy cégekhez, sehova nem hívnak be!

2016. okt. 13. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!