Segítettem valakinek, de már bánom, voltatok már így?
Figyelt kérdés
Voltatok már ilyen helyzetben, hogy segítettetek egy ismerősnek munkát találni, beajánlottátok egy megüresedett pozícióra, amit még nem hirdettek meg, fel is vették, aztán egy idő után lekezelően, bunkón kezd viselkedni a többi kollégával (veletek is), és folyton nyavalyog a munka miatt? Én segítettem egy ilyen ismerősömnek, de nem ilyennek ismertem meg, nagyot csalódtam benne, és már bánom, hogy segítettem neki, csak akkor nagyon más volt, mint amilyenné vált.2014. dec. 12. 15:23
1/4 Trafó1 válasza:
Többször így jártam, ma már nem ajánlok senkit sehová.
2/4 anonim válasza:
en nem ajanlok be soha senkit. pont emiatt.
3/4 A kérdező kommentje:
Együtt dolgoztunk egy másik helyen, ott teljesen másképp viselkedett. Nem is ajánlottam volna, ha már eleve ilyennek ismerem meg. Mondjuk rajtam semmi nem múlt, csak odaadtam az önéletrajzát az illetékesnek. Ennyi volt az ajánlás, a többit egymás közt intézték el.
2014. dec. 12. 15:40
4/4 anonim válasza:
Igen azóta nem beszélünk.Nagyon meglepődtem,soha többet,nem ismerős volt hanem barát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!