Ez milyen furcsa ajánlat? Mi a véleményetek róla?
Sajnos munkanélküli vagyok és adtam fel egy hirdetést az egyik internetes oldalon, hogy ezzel meg ezzel a végzettséggel munkát keresek. Erre kapom egy ilyen ajánlatot:
Egy biztos havi fix 50.000 Forintot tudnék felajánlani. A következő a helyzet: Én sajnos nem vagyok még magyar állampolgár, Ukrajnában, Beregszászban születtem, viszont itt dolgozom Magyarországon. Sajnos így nem tudok magyar bankszámlát nyitni, viszont szükségem lenne rá ugyanis nem tudják hova utalni a fizetésemet. Egy megbízható partnert keresek aki nyit egy bankszámlát saját névre, ahova kapom a fizetést. Ezért fizetnék havonta 50.000 Forintot megegyezés szerint akár havi egy összegben. A bankszámlanyitáskor tudok 10.000 előleget adni, és ha megérkezett a hozzá tartozó bankkártya, még 40-et, majd havonta 50 ezret. Ez az egész teljesen legális, bajod nem lehet belőle, ezt garantálom. Ha érdekel írj!
Szerintetek?
Ha másnak nyitsz bankszámlát az nem legális.
Ha ezen a számlán aztán pénzmosás (vagy egýeb tövényellenes dolog) folyik, akkor te leszel felelöségre vonva és mehetsz börtönbe.
Mellesleg ha nála van minden hozzáférhetöség, akkor minek adna neked pénz érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!