Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet valaki tetovál...

Nini66 kérdése:

Hogyan lehet valaki tetoválò?

Figyelt kérdés
úgy èrtem,szeretnèm tetovàlàssal foglalkozòk törtèneteit hallani,hogyan lettek tetovàlòk,hogyan kezdtèk,mit,hogy csinàltak,hogy vègül elèrjèk cèlukat. :3
2014. nov. 18. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem rengeteg ismerősöm van, aki végül tetoválással kezdett foglalkozni, mind nagyon jól tudnak rajzolni, és mind valamilyen művészeti szakot végeztek, grafikát, ilyesmit, eredetileg persze nem tetoválni akartak, csak így alakult.
2014. nov. 18. 13:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Kèpzömüvèszetit fejeztem,szòval az alapok megvannak. Csak ez ugyebàr nem egy simàn tanulhatò szakma,valahol kellene talàlni egy mentort aki beletanìt a dolgokba.Viszont nem valami segìtökèszek,persze senki nem hajlandò vàllalni a "kikèpzèsemet"..
2014. dec. 25. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!