Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lapockára tetoválás mennyire...

Lapockára tetoválás mennyire fáj, más testrészekhez képest?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és az alkarom belső oldalán màr van egy tetoválàsom. az kb 15 perc alatt készen volt és jól bírtam,nem fájt annyira,mint gondoltam.

most a lapockámra szeretnék és nem tudom,hogy a csont közelsége miatt jobban fáj-e,vagy a bőr vastagsága miatt kevésbé?

igaz,hogy "kopog" a csont? mint pl fül mögött?

2014. szept. 12. 13:13
 1/3 anonim válasza:
Nekem van egy pillangom a lapockamon es betu a nyakamon hatul.(gerincnel).Nos a nyakamnal vekonyabb a bor,de az egyaltalan nem fajt.Mondjuk az a masodik tetovalasom volt.Az elso volt a pillangom.Az sem fajt ,csak neha ahol tenyleg vekonyabb a bor kicsit fajt.De nem veszes.Sot a vegere mar egeszen jo is volt :D
2014. szept. 12. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyik legkevésbé fájdalmas a lapocka.
2014. szept. 12. 17:21
 3/3 anonim válasza:
én azt hallottam lapockán a leg fájdalmasabb mert közel a csont, és állítólag minnél közelebb a csont a bőrhöz annál jobban fáj azon a testrészen ha tetoválják. hogy mennyire igaz ez nemtudom (olyan embertől hallottam akinek van tetkója)
2014. szept. 14. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!