Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van így sanszom, esélyem?

Van így sanszom, esélyem?

Figyelt kérdés

Személyes adottságaim: 165 cm testmagasság,kb 60 kg sportos testsuly.

Ilyen megjelenéssel van esélyem a biztonsági és vagyonvédelmi szakmákban érvényesülni?

Vagyonőri igazolványom van jelenleg,de gondolkodom kiváltsam e a fegyvertartási engedélyt hogy munkát válallhasak a szakmában!

Van sanszom a sikerre?

2014. nov. 12. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Van persze, de nem minden területre ajánlanálak.

Áruházi biztonságiőrnek, páncélautóba fegyveres pénzkísérőnek nem probléma, de szórakozó helyre,a részeg hzöngők közé ne.... ha nincs elég riasztó fellépésed, akkor sok balhéd lesz.

2014. nov. 12. 18:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen,én is elsösorban pénz és értékszállitási munkakörre illetve fegyveres objektum vagy pénzintézeti örszolgálatra gondoltam, szóval, akkor nem gond ha alacsony termetű vagyok!?
2014. nov. 12. 18:54
 3/3 anonim ***** válasza:
1# Nem mindenhol gond, de van ahol előirnak minimum feltételt, magasságra és tetsúlyra, erről előre érdeklődni kell.
2014. nov. 12. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!