Mostanában úgy érzem, hogy egy csomó hivatást végző embernek végigkísérném egy napját a munkában, hogy pontosan mit csinál. Más is van így?
Figyelt kérdés
Félre ne értsetek, nem olyan szándékkal, hogy kritizáljam minden mozdulatát, meg hogy óóó ezt könnyű csinálni, ezt én is megtudnám stb... Csak egyszerűen érdekel, hogy ki mit csinál amikor dolgozik. Pl tökre érdekel, hogyan néz ki egy szociális munkás napja, mert oké hogy nagy vonalakban tudom, hogy mi a feladata, mit csinál, de konkrétan semmit nem tudok a munkájukról.
A szocmunkás csak egy példa, sok hivatással vagyok még így :)
2014. nov. 3. 14:01
11/11 anonim válasza:
HR-es embereket ki meg belépteti a céghez db félórás kávészünet között
De a bérszámfejtő?! Elsején megcsinálja a bérszámfejtést ami tart 10 napig, aztán mi a lófszt csinál a hónap többi napján?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!