Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy általánosabb kérdés a...

Makosgubacs kérdése:

Egy általánosabb kérdés a pályakezdésről (főleg vendéglátósoknak)?

Figyelt kérdés

Cukrásznak tanulok, most vagyok első éves (2 éves a szakma) és ezért is írtam a vendéglátósokat és azon belül természetesen a cukrászok véleményére lennék kíváncsi.

Azon gondolkodtam, hogy pontosan hogy zajlik a pályakezdés.

Mindenhol azt hallani és olvasni, hogy x év tapasztalat kell és sok gyakorlati helyen nem maradhatnak vagy nem akarnak maradni a vendéglátósok, amikor végeznek.

Hogy zajlik egy új, akár első állásban való elhelyezkedés? Biztosan hülyén hangzik, de én nem tudom és érdekel. Mert ugye már elvileg képzett szakemberek kezdik a munkát, de minden munkahely más, azaz a szakember is teljesen új helyzetben lehet/van.

Hogy pontosabbak legyünk, hogy zajlik egy cukrász pályakezdése? Valamiféle betantás van? Vagy csak első nap eligazítanak és megmondják mit süss, készíts stb és kész? Milyen külföldön cukrászként/vendéglátósként munkát keresni/kezdeni?

A válaszokat köszönöm. :)


2014. okt. 30. 16:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!