Egy általánosabb kérdés a pályakezdésről (főleg vendéglátósoknak)?
Cukrásznak tanulok, most vagyok első éves (2 éves a szakma) és ezért is írtam a vendéglátósokat és azon belül természetesen a cukrászok véleményére lennék kíváncsi.
Azon gondolkodtam, hogy pontosan hogy zajlik a pályakezdés.
Mindenhol azt hallani és olvasni, hogy x év tapasztalat kell és sok gyakorlati helyen nem maradhatnak vagy nem akarnak maradni a vendéglátósok, amikor végeznek.
Hogy zajlik egy új, akár első állásban való elhelyezkedés? Biztosan hülyén hangzik, de én nem tudom és érdekel. Mert ugye már elvileg képzett szakemberek kezdik a munkát, de minden munkahely más, azaz a szakember is teljesen új helyzetben lehet/van.
Hogy pontosabbak legyünk, hogy zajlik egy cukrász pályakezdése? Valamiféle betantás van? Vagy csak első nap eligazítanak és megmondják mit süss, készíts stb és kész? Milyen külföldön cukrászként/vendéglátósként munkát keresni/kezdeni?
A válaszokat köszönöm. :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!