Wáberer's kamionos cégnél a sofőr fizetése tényleg
csak a kamion fogyasztásától függ és nem az elvégzett
munkától?
Figyelt kérdés
Wáberer's-nél nem úgy van a fizetés, hogy km-ként x Forint? Nem tudom hány Ft, csak a hasamra ütök és mondok számot, mondjuk 28 Ft. Az addig rendben van, hogy ha jól fogyaszt a kocsi, akkor kijöhet többre is km-ként. Ez a sofőrnek jó!
De, az autók nem egyformák, és a rakományok sem! Ha többet fogyaszt a meghatározott normától akkor kiszámolhatnak pl. 25 Ft-ot is km-ként? Mire fel? Ha nem adta el a sofőr a gázolajat, a munkáját is jól elvégezte, akkor az eddigi 28FT helyett, hogy adhatnak, mondjuk 25 Ft-ot?
Ilyenkor nem kérhet a sofőr műszeres bemérést? Ő nem adta el a gázolajat, nézzék meg a bemérés eredményét...stb. Adják oda a rendes bérét! Nem értem!
Igéret és a tényleges kifizetés között nagy a különbség! Ha olyan jó hely lenne szerinted mindennap lenne álláshírdetése?
2014. okt. 27. 06:31
12/19 anonim válasza:
Van egy alapbéred, és erre jönnek rá a pótlékok, ami a fogyasztás után ( egy adott szint alatt kell tartani és jön a megtakarítás), levezetett kilométer után jön.
A waberersnél rengeteg mindenért jár levonás, és elég rossz hírű cég pont azért mert Mindenkit felvesznek és elég sok az alkalmatlan pilóta is.
2014. okt. 27. 06:58
13/19 anonim válasza:
Közben úgy élsz mint egy hajléktalan.....
Angolul jól beszèlsz?
2014. okt. 27. 08:08
14/19 anonim válasza:
"havonta 400 ezret lehet keresni!
Ez évi 5 millio Ft fizetés"
A matekot azért még vedd át szerintem.
2014. okt. 27. 17:35
15/19 anonim válasza:
A waberers a legalja, de totál kezdőknek nagyon nincs más hely sajnos. Arra jó csak hogy meglegyen a kötelező tapasztalat aztán dobbants. Ezt is csinálja mindenki ezért keresnek folyamatosan embereket felvételre. Ez a 400 ezres tiszta jövedelem meg kamu.
2014. okt. 29. 19:18
16/19 A kérdező kommentje:
15-ös. Hogy-hogy kamu a 400 ezer? Pedig hallottam, hogy valaki 420 ezret is keresett nettóban ott.
2014. okt. 29. 21:13
17/19 anonim válasza:
Lehet hogy egy két csókos kap annyit ,de az a töredék 5% és eléggé mese szagú .De ha te odamész akkor a 200at se fogod elérni , mert lehúznak mindennel.
2014. okt. 30. 08:21
18/19 anonim válasza:
Youtubon van egy videós, aki ott dolgozik, a nevét nem mondom, ő azt mondta hogy fogysztás alapján volt a fizetés, amíg jó gépje volt, és jól fogyasztott megkereste a 420-380-at de jöttek az eu6 os dafok és volvok amik ugye nincsenek bejáratva, és még rossz a fogyasztásuk ezért 100 000-rel lejjebb ment a fizetése.
Ahelyett hogy pletykálgatunk meg véleményt állítunk fel amiről nem tudunk semmit, felmehetnél Tir-portálra.
2014. okt. 30. 09:21
19/19 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ne haragudj de te állom világban élsz én 12évet kamionoztam most vagyok 33 szóval szinte az iskola befejezése óta. Mégis csak hitelből tudtam házat venni. De nem is ez a lényeg. Én nem kezdőként menten a wabihoz hanem muszályból. Nem nagyon volt más hirtelen tudtam hogy egy fos az egész de megpróbáltam. Úgy gondoltam mivel elég jó sofőr vagyok hátha nekem bejön náluk a tuti. Felhívtam őket egy fiatal emberrel beszéltem elmondta a lóvét 350-450 között hétfőre beszéltük meg az interjút de mivel mondtam neki hogy nem most kezdtem azt mondta vigyem a cuccom is mert ha úgy van akkor mehetek is. Szóval hétfőn reggel mentem, az interjú után kb 2 órával már akasztottam is irány calais. Az első 2-3 hónapban nem is volt semmi gond aztán jött a fekete leves volt hogy 193.472ft lett egy hónapra a fizetésem, volt hogy a hatodik héten még hamburg környékéről le akartak küldeni malagába de még számtalan dolgot tudnék mondani csak lusta vagyok leírni. Szóval leszarják az életed az mindegy hogy hogyan végzed a munkád akkor is lehuznak és emberszámba se vesznek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!