Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan iskola Magyarországo...

Van olyan iskola Magyarországon, ahol a dolgozóknak okt 24-én is be kell menni? Vagy kifogtam az egyetlen olyat az országban ahol ez van?

Figyelt kérdés

Alapítványi iskola. Okt 18-a munkanap, előre le kell dolgozni a 24-ét. Oké.

De okt 24. is munkanap. Be kell menni.

Miért nem dolgoztuk már le előre? De igen. De akkor is menni kell.

Miért nincs őszi szünet? De igen. De akkor is menni kell.

Miért hát van tanítás? Lesznek tanárok-diákok? Dehogy lesznek. Hiszen szünet lesz nov 3-ig. De akkor is menni kell.

Miért hát nincs szabadságom amit kivehetnék, ha már menni kéne? Dehogy nincs. Tengersok szabim van. Papíron... Amit nem adnak ki.

A rokoni baráti kör már azzal vádol, hogy kamuzok, és valójában nem is iskolában dolgozok. Senki nem hiszi el, hogy de, iskolában dolgozok, és igen, menni kell 24-én.

Az nem létezik, mondják. É mit kell csinálni? A tök üres néma épületben?

Bemenni és számolni a porszemeket. Hiszen nincs egy lélek se benn, minden zárva-mégis mit kéne csinálni.

Mindezt azért írom le, hogy vajon van-e még az országban ilyen iskola, vagy kifogtam az egyetlent?

(Mielőtt valaki megkérdezné, hogy bentlakásos-e az iskola, van-e mellette kollégium... Nem és nincs)

2014. okt. 18. 10:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tök mindegy iskola, vagy más. Ma ez a "munkamorál" nagy százalékban.
2014. okt. 19. 17:25
 12/14 A kérdező kommentje:

milyen érdekes. a családban mindenki dolgozik, de senki se megy 24-én, sőt, 18-án se ment senki. kivették szabinak, a 24. meg adott hogy szünet.

egy családtag se dolgozik iskolában.

egyetlen ember van akinek menni kell 18-án és 24-én is. én. és egyetlen ember van aki iskolában dolgozik (vagyis akinél a hihetetlen kategória hogy menni kell e napokon): én.

Ma ez a "munkamorál" nagy százalékban.

2014. okt. 19. 18:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Mondj fel.
2014. okt. 19. 21:17
 14/14 A kérdező kommentje:

á minek mondjak fel?

elég ha szólok egy szót és fel se kell mondani. ki vagyok rúgva.

végkielégítés? azt itt nem divat, így ilyen gond sincs.

2014. okt. 21. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!