Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha nekem 8 általános iskolám...

Ha nekem 8 általános iskolám van, és megállapították nálam az a típusos autistaságot,?

Figyelt kérdés
de viszont jó a beszéd kézségem és megértek mindent, kapok érte segélyt 22ezer valamennyit, és ha szeretnék dolgozni ezt elvehetik, milyen munkát kéne keresnem hogy ne vegyék el? Megváltozott munkaképességü? Vagy milyet?

2014. okt. 7. 23:06
 1/1 hosszúhajú ***** válasza:
100%

úgy tudom, bármit végzel mellette elvehetik. - kivéve feketén dolgozol és nem jönnek rá. önkormányzatnál kérdezd meg, mert csak a saját esetemen ismerem, leszázalékolásom van, és ha dolgoznék, és éppen nem rúgnának ki - akkor nem kapnám. fontos tudni, hogy ez a segély milyen típusú, mert attól is függ.

és igen, megváltozott munkaképességű állásokat keress. Van sok ilyen mert a munkaadók kapnak pénzt, ha ilyen embereket alkalmaznak.

a szórólapos dolgok, főleg az alkalmik, azok jól mehetnek mellette.

2014. okt. 8. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!