Ha okt 18-án ledolgozom a 24-ét, hogy lehet hogy 24-én is be kell menjek? Plusz pénzt nem kapok egy fillért se.
Minek megyek be 18-án? Ajéndékba adok egy napot a cégnek?
De mire fel? Pénzért? Azt nem kapok érte.
A dolog elképesztő pofátlansága hogy lehet még 1 nap szabit is kiírnak 24-re.
Bemegyek 18-án IS, 24-én IS, pénz sehol + még 1 nap szabim is úszik.
sanszos, hogy csak neked.
>>>
Csak nekem bántja a szemem
de van második
a) ha kivágott volna, mégis ki tálalt volna másnap a csomó retkes dakotának ebédkor (bocsánat akarom mondani a diákoknak...)?
b) ha kivágott volna, végkielégítést kéne adnia. még mindig kivághat de akkor is kell majd adjon. ha nem ad= bíróság azonnal. ezt ő is tudja.
c) nem én vagyok az első aki elküldi őt a jó f**szba. az egyik előző gondnok még a falhoz is b**szta az idiótáját-a dolgozók előtt. és megmondta: ha nem kapja meg a köv fizetését végigtaknyoltatja a folyosón. megkapta a köv fizetést + még a tövény által előírtnál nagyobb végkielégítést is.
mondjuk, sajnos én nő vagyok, nem egy kétajtós pasi, így én falhoz kenni nem fogom, de mondjuk a főzelékes fazék landolhat a retkes fején. a dolgozók diákok előtt persze. csak úgy véletlenül.
jaj bocs kicsúszott a kezemből.
második hogy nincs második
Sajnálom kedves kérdező, hogy nem értes az aranyszabályt; a főnöknek mindig igaza van, még ha nincs is és kb a számítógép zsinórjával folytanánk meg.
A főnöknek ettől még elmondhatjuk a panaszunkat, de nem ilyen trágár szavakkal...
És azon kívül, hogy kivág, egy főnök ezernyi útját ismeri, hogy pokollá tegye egy ellenszegülő beosztott életét, akár munkahelyen belül, akár kívül.
A Te dolgod, hogy reagálsz a főnököd ötleteire, hogy rossz ötlet volt amit tettél, az az én személyes véleményem. Védekezni nem kell, ha jó őtletnek tartod amit tettél akkor úgy is élj, hogy jó ötlet volt. Ez egy fórum, tele no name emberekkel, akiknek joguk van a vélemény adáshoz, nem pedig arról van szó, hogy mindenkinek mint egy birkának kérdésed és kommenteid alá kell kommentelni hogy Neked van igazad. Ettől még nem fogja ez begolyásolni az életed, hogy eltér a véleményünk.
ühüm.
akkor hadd kérdezzem meg: mi lett volna a másik?
fogjam be a pofám, és dolgozzak ingyen?
sőt még én fizessek hogy dolgozhassak? előre ledolgozott napot újra ledolgoztatni egy fillér nélkül + még szabit is kiírni = én fizetek hogy dolgozhassak?
mert ez várták volna.
>>>>
rossz ötlet volt amit tettél
Odamenni és finoman elmondani. Elmondani, nem mennél be ezért, ezért, ezért. Ha nem fogja fel, és a sokadik alkalom, keresni új helyet, felmondani. Ha nem jon ossze az új munka, tovább nyelni.
Nem kell tovább védekezned, mindenre magyarázatot adni, megértem miért tetted amit tettél.
Mondom annó nekem volt olyan főnököm akit a kútba löktem volna és ő a sztoridban leírtaknál is túltet. Megoldottam; nem nyelek már tőle és jobban fizető állásban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!