Ha okt 18-án ledolgozom a 24-ét, hogy lehet hogy 24-én is be kell menjek? Plusz pénzt nem kapok egy fillért se.
Minek megyek be 18-án? Ajéndékba adok egy napot a cégnek?
De mire fel? Pénzért? Azt nem kapok érte.
A dolog elképesztő pofátlansága hogy lehet még 1 nap szabit is kiírnak 24-re.
Bemegyek 18-án IS, 24-én IS, pénz sehol + még 1 nap szabim is úszik.
tehát az mindegy hogy a munkahely
a) jogszerűtlenül
b) etikátlanul
jár el?
tehát neki szabad mindent, nekem meg annyit szabad hogy befogom a pofám és húzom az igát?
ha nem tetszik el lehet menni
hát pedig túl vagyok a "beintésen".
közöltem: lóf**szt megyek be.
szó szerint így.
és úgy tűnik hatott.
nem kell bemenjek.
aztán hogy köv hónapban már más méri a menzán a kaját az lehet.
ja. és az új ember is befogja a pofáját és nyel és nyel és nyel-egy darabig.
ahogy én is tettem mikor még új voltam itt.
aztán borul a bili majd nála is ahogy nálam is borult.
ha a cégnek ez jó...
volt olyan munkatárs aki úgy tűnt el, hogy előtte kipakolta a fél iskolát. azóta is keresi a yard.
na ide vezet a "jön helyette 100 másik gondolkodás"
jön. csak ki tudja az a másik milyen.
ha a cégnek nincs annyi esze hogy a jól dolgozó megbízható embert megbecsülje, ha ott b**sza át ahol tudja, ne csodálkozzon az ilyen eseteken.
és még van pofája a főnöknek sírni hogy: "alig találni egy rendes gondnokot"
hát sz**os minimálbérért ilyen kamukkal és átb*szásokkal mit csodálkozik? ha az az új munkaerő is olyan lesz mint a vezetés, jó ha át nem vágja a többiek torkát az első napon.
végülis jön helyetted 100
Csak nekem bántja a szemem hogy a kérdéskiíró ötvenszer kihangsúlyozza a kommentkeben is hogy október 24-én minden zárva, amikor az ünnep az október 23?
Mindegy, nem okoskodok, csak még azon filózok; kiírod ide, kommentbe még több infót kiadsz és ha véletlenül a főnököd rábukkan eme irományodra? Akkor sírhatsz azért, hogy a főnököd már nem engedi hogy se október 18-án, se 24-én dolgozz, sőt semmikor már.
Na most olvastam el a sztori végét, hogy hogy mondtálfel... Remek lesz állásinterjúkon, ha ezt előadod, szerintem kapkodnak majd utánad :D
Bocsi, csak nekem előző helyemen még évekkel ezelőtt kb olyan főnököm volt hogy a fejére borítottam volna a levest és a kávét a gatyájában és utána ugribugri táncot lejtettem volna rajta, a leghülyébb kérdései voltak més muszály volt tűrtőztetnem magam, pedig ő nem csak a nekem járó szabadnapom nem adta meg, sokkal dúrvább volt... amíg át nem kerültem máshova egyszer nem küldtem el az anyjába.
???
meséld már el hol olvastad hogy felmondtam?
idézd be!
nem mondtam fel, csak elküldtem a főnököt oda ahova való: a lóf **ba.
és ha olvassa ezt: hát csak olvassa!
már ha tud olvasni. mert számítógépet használni na azt nem tud.
>>>>
hogy hogy mondtálfel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!