Egyetem mellé milyen munkát kéne keresnem?
Úgy alakult az órarendem, hogy egy egész és egy fél hétköznap teljesen szabad vagyok.
(Gazdálkodás és menedzsmentet tanulok)
Milyen típusú álláshirdetéseket kéne böngésznem szerintetek? Gyakornokit, aminél fel van tüntetve, hogy "folyamatban lévő felsőoktatási tanulmányok" vagy inkább részmunkaidő kategóriában keresgéljek olyat, amihez megfelelők a kvalitásaim?
Tovább mit jelent pontosan az álláshirdetésben ha ez van feltüntetve: "rész- vagy teljes munkaidõben, (4-6-8 órában) történõ munkavégzés" Ez a 4-6-8 óra napi vagy heti szinten értendő?
Mindennemű információt, segítséget köszönök!
Diákmunkát keress, ma már nem csak szórólapozni lehet és még ott állnak legrugalmasabban hozzád, vagy gyakornokit. Bár megjegyzem, hogy a legtöbb hirdetésben azt fogod látni, hogy minimum heti 20-40 óra, amit nem tudom milyen tanulmányok mellett lehet tartani, de biztos van olyan is...
Még gyakornokit is kereshetsz, elsősorban az a kérdés, hogy ki tud igazodni a tanulmányaidhoz és még fizetni is ezért...
A 4-6-8 óra napi szintre értődő, a teljes munkaidős állás heti 40 óra...
Szerintem nem fogsz így munkát találni. Én is szerettem volna egyetem mellett, de lehetetlen volt.
Tiszta ellentmondást tartalmaznak a diákmunkás hirdetések. Pl. feltétel, hogy aktív hallgató jogviszonya legyen, és érjen rá napi minimum 4 órát. Nah már most, aki rendesen bejár az óráira, annak nincs napi ennyi szabadideje... (és gondolj bele, hogy vizsgaidőszakban is be kell menni dolgozni, meg ZH előtt sem vehetsz ki szabit...) Aki meg nem jár be az órákra, helyette dolgozik teljes munkaidőben, az szerintem hagyja is ott az egyetemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!