Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kaptam egy nagyon jó állásaján...

Kaptam egy nagyon jó állásajánlatot, de nehezen tudok dönteni. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Átlag felett keresek jóval, megtanultam érte. Most egy másik cég megkeresett, hogy dolgoznék-e ott, mert egy új projektbe szeretnének belevágni és abban a témakörben híresen jó vagyok. Igazából nem adnának eget rengetően több pénzt, nettó 60-al lenne több az alap fizetésem. DE ott ugye semmi extra nincsen, mint széchenyi kártya stb.. ha ezt midet beleveszem, akkor a jelenlegi helyemtől ott nettó 30-al kapnék többet. Igazából egy dolog van csak ami miatt vacilálok, régebben dolgoztam egy helyen, amikor még suliba jártam és az emulziószag kikészített. Aki ismeri tudja milyen büdös tud lenni, na itt az irodában is minimálisan érezni lehet, üzemrészben pedig elég durván. A munka tetszene egyébként sokrétűbb lenne, mint amit most csinálok. A pénz jól jönne, mert költözés előtt állok (jövő évben), a munkahely igaz távolabb van a lakhelyül kitűzött várostól, de nem jelentős 20km-el több.
2014. szept. 10. 08:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát ha nem birod, akkor nem birod. Maradt a régi hely, vagy egy harmadik.
2014. szept. 15. 14:40
 12/15 anonim ***** válasza:

"ennyire kellek nekik, ezt már nem lenne szép dolog elutasítani,"

Ez most pont úgy hangzik, hogy ILLEMBŐL(?) elfogadod az állásajánlatot. :)

2014. szept. 15. 14:57
 13/15 anonim ***** válasza:
ha 20 km-rel távolabb kell utaznod, akkor a 30 ezer Ft. többlet el is megy majd benzinre meg plusz fél óra naponta az utazásra.Vagyis nem keresnél többet, most csak az a kérdés hogy az ottani munka csábítóbb-e.
2014. szept. 26. 13:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem-nem, utazással együtt ~25.000 Ft-al lenne több a messzebb lévő hely.
2014. okt. 1. 18:53
 15/15 A kérdező kommentje:

Na, hát ma felhívom tulajt, hogy úgy döntöttem nem vállalom a munkát erre közbe vág, hogy végig se mondjam, belevágtak a fejlesztésbe és ahhoz kellek mindenképpen mondjak egy összeget mennyiért vállalnám. Gondolom magamban mondok egy olyan összeget, amire úgy is nemet mond és le van a gond, erre azt mondta, hogy rendben van....

Ezért az összegért már elviselem azt a bűzt ami a műhelyben van, úgy is az irodában leszek...

Holnap beadom a felmondásomat kíváncsi vagyok mit lép jelenlegi főnököm :)

2014. okt. 2. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!