Kaptam egy nagyon jó állásajánlatot, de nehezen tudok dönteni. Ti mit tennétek?
Anyagilag megérné, mert mint írtam is 30-40 ezerrel több lenne a pénz.
Emulzió= CNC gépekben a hűtő-kenő folyadék (eléggé meghatározó szaga van)
Nem tudom mennyire hülyeség, lehet-e ilyet, hogy elmennél szétnézni az üzembe? Mindjárt kiderülne, hogy hogy állsz a szaggal.
A plusz utazási költséget is beleszámoltad? Nehogy arra menjen el a plusz fizu...
Nem tudom, mennyire vagy jóban a mostani kollégáiddal meg hogy mennyire tetszik a mostani helyed. Nálam ez is számítana.
A többit már elmondták a többiek. Mérlegelj.
Voltam szétnézni az üzemben amikor hívtak és lent iszonyat szag van, de a legnagyobb bajom, hogy még fent az irodában is érezni és azért napi 8 órát így ülni nem éppen leányálom, nekem legalábbis nem.
A több pénzt már eljátszottam, annyival akartak felvenni, amennyi most is van, de mondtam, hogy ennyiért nem vállalom, akkor adtak nettó 60-al többet, de ha a mostani helyemen a cafeteriát beleszámolom nettó 30-40-el több.
Ezután mondtam, hogy jelenleg nem tudok menni annyi munka van, hogy nem engednek leszámolni. Erre azt mondták, hogy 3 hónapig várnak rám és számítanak rám.
Na itt ledöbbentem, hogy ennyire kellek nekik, ezt már nem lenne szép dolog elutasítani, de a szaggal még mindig nyűglődök....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!