Pizzafutár akarok lenni, de lány vagyok, most mit tegyek?
Igen, aranyosak lesznek. :)
De így szex nélkül rossz. :( Egy jól működő párkapcsolathoz az is kell.
elég aljamunka
és ha retek cigányoknak viszel ki pizzát még ki se fitzetik
Én lány vagyok és pizzafutár. Viszont nem ajánlom én nem szeretem csinálni. Nem azzal van a bah amikor pizzat kell kivinni de nem csak ennyibol all a munka. Alapbol egy fos autoval járok. Állandoan kinyillik utkozben az ajtó, nincs jobb tükröm, nem jò a kézifék, az ülés hullik szét... egyszer miközben én mentem vele eltört a váltójában valami villa. Először engem szidtak le közben kiderült hogy el volt rendesen kopva és nem az én hibám volt. Ha nincs rendelés papirdobozt hajtogatsz amivwl nibcsen semmi baj. Aztán legalább 3 ordenálé nagy sajtot lereszelsz és ugyanennyi sonkát leszelsz. Közben nekem a pultban is kell lennem és telefont is veszek fel.. megmondtak 50 nél ne menjek gyorsabban de álltalában 80 körül jövök és igy is sokszor lebasznak hogy mennyi ideig voltam el. Hozzáteszem a rendelok 70%a nem varja a pizzat es elég sok idő mire kijönnek. Nálunk mondjuk elég gáz a fönökség... nem tul sok a fizum.. pedig 11 órat dolgozom egy nap + ha még van mit kivinni akkor azt is ki kell.
De attól hogy lány vagy fel fognak venni. Ugyanolyan kis csicska leszel mintha fiut vettek volna fel...
ui: volt olyan hogy hutot kellett kitakaritanom atpakolnom palacsintt sutnom hagymat pucolnom. Szoval mindent megfognak veled csinaltatni. De sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!