Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan legyek figyelmesebb...

Hogyan legyek figyelmesebb hogy nehogy ki rúgjanak?

Figyelt kérdés

1 hete kezdtem az új munkahelyemen, mondhatni hogy ez az első még!

Tegnap elvileg többre áraztam néhány száraztésztát ( de ebben nem vagyok biztos hogy én voltam, ugye 4en vagyunk, és az egyik lány előszeretettel le szokta tagadni)

Ma viszont 2 dolgot, szóval összesen 2 db terméket áraztam el.

Rám is szólt a főnököm fia.

Nem szeretném hogy kirúgjanak. Minden szempontból úgy érzem megfelelő vagyok, és próbálok igyekezni!

Sajnos a számláról mi írjuk át, és ömlesztve jön, 3 ilyen 4 amolyan 3 ez 2 amaz, és egy ládában beárazom majd akkor viszi el valaki (ma például a főnököm fia) vagy én, és teszi/teszem a polcra, és akkor még egyeztetünk.

Nagyon félek ha még egy lesz akkor már nem fogják annyiba hagyni!Nem szeretnék még egyet rontani mert kell a pénz, és természetesen nem is direkt csinálom, hiszen az is előfordul hogy árazok egy dolgot, megjön a kenyér átveszem meg számolom, jön egy-két-három négy vásárolni adok felvágottat, kolbászt kenyeret szalámit, és mire oda megyek valaki kezébe volt az árazó és más áron hagyja. Tudom erre oda kell figyelni maximálisan, csak teljesíteni akarom a bizonyos 100% és semmiképpen sem elveszíteni a friss és egyetlen munkát!

22/L

2014. szept. 3. 23:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugi, kicsit vedd lazábra, ha tényleg csak Ennyit hibáztál, ezért nem fognak kirúgni szerintem. Figyelj oda és kész, de ne parázd túl.
2014. szept. 4. 01:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Figyelmesnek kell lenni, egyszerre több dologra kell tudni koncentrálni. Ezt meg kell szoknod, majdnem minden munkahelyen ez van.
2014. szept. 11. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!