Milyen foglalkozásoknál előny, ha valaki infantilis?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 23:34
1/10 anonim válasza:
Hogy válhat valaki előnyére az, hogy gyerekes?
2/10 anonim válasza:
Szórakoztatóipar? pl. Győzike =(
3/10 anonim válasza:
Gyerekanimátor munkakörben hasznos lehet. Tudod, akik rendezvényeken foglalkoznak a gyerekekkel.
Illetve bármilyen gyerekekkel kapcsolatos állásban hasznos lehet, ha tudod kontrollálni, és mondjuk tanárként nem okoz fegyelmezési problémákat. Én voltam tanár, és tök jó szabadidős programokat csináltunk az osztályommal.
5/10 anonim válasza:
Ahol nincs szükség érzelmi intelligenciára, pusztán a bal agyféltekére. Pl. kutatói tevékenységben, informatikában.
6/10 anonim válasza:
Infantilis azt jelenti, hogy éretlen, felelőtlen. Na, egy ilyen embernek pont nem lenne szabad gyerekekre felügyelnie.
7/10 anonim válasza:
"Infantilis azt jelenti, hogy éretlen, felelőtlen."
Nem azt jelenti.
Azt jelenti: gyerekes, gyerekszerű, gyerekhez hasonló.
9/10 A kérdező kommentje:
nem az idiótákra, a közönséges, felelősség nélküliekre gondoltam
szerintem szexelni érzelem nélkül az nem gyerekes
2014. szept. 4. 07:37
10/10 anonim válasza:
Akkor mondd már el légyszi, te mit értesz infantilis alatt, mert megnéztem, hátha rosszul tudom, de azt jelenti, hogy "gyerekes, éretlen, fejlődésben visszamaradt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!