Vajon fog kelleni menjek?
Figyelt kérdés
voltam egy interjun es azt mondtak 2het mulva megmondja pontosan ,kerdeztek miert szeretnek odamenni ,meg mijennek latom...2014. szept. 1. 19:32
1/5 anonim válasza:
A fogalmazásoddal és a helyesírásoddal van egy kis gond. Ha ott is így fogalmaztál biztos nem fognak visszahívni.. Nem bántásnak szánom csak sok olyan embert ismerek aki kedves, de a fogalmazása lerontja az összképet. Szerintem válogatnak, ha 2 hét múlva mondanak eredményt és ez rád nézve rossz.
2/5 A kérdező kommentje:
nem akartam hoszasan irni...
2014. szept. 1. 19:49
3/5 anonim válasza:
Nem tudom értelmezni a szöveget. Mi az, hogy "Vajon fog kelleni menjek?"
4/5 A kérdező kommentje:
dolgozni
2014. szept. 1. 20:09
5/5 A kérdező kommentje:
amit kerdett arra valaszoltam. mondtam hogy messze van ez a munkahelyem meg nincs szabad idom . akkor kerdezte hogy ugy gondolom hogy csak egy uzlet van ott? es mondtam hogy nem , hanem az ember meg feltorli a foldet, megnezi a polcokon az arut ha nincs ugy munkaja es akkor integetett a fejevel (mintha igen lett volna a valasza ) . es a vegen mondta 2 het mulva hiv es csak egyszer fog hivni , megmondja a valaszt. szerintetek kell menjek majd oda dolgozni? annyit lattam hogy szigoru egy kicsit !
2014. szept. 2. 05:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!