Mit dolgoztok? Kinek mi a foglalkozása?
Figyelt kérdés
Én eladó vagyok. És ti, légyszi mondjátok meg mit dolgoztok! Remélem sok szociális munkás ír, aki majd kerget egy lakótelepen, egy parkban vagy egy vasútállomáson és elől szaladok ő meg pár méterrel mögöttem, mert ez a régi álmom (nem gyerek ügy miatt, nem volnék képes se a saját, se más gyerekét bántani.
Kedves olvasók! MIT DOLGOZTOK, mindjátok el légyszi! :) Írjátok meg, kíváncsi vagyok!
2014. aug. 31. 09:32
1/16 anonim válasza:
Én még csak tanulok, de kórházban néha gyakorlatozok a nővérek mellett. Orvostanhallgató
4/16 anonim válasza:
Én szociális munkás vagyok. A kérdésedet nem értem, na mindegy kicsit részletesebben a dolog. Tanárnak készültem, de 10 éve külföldre mentünk lakni. Ott már nem akartam tanár lenni a nyelv miatt. Felvételiztem itt a fősulira és végül szoc. munkás lettem. Most külföldi árva gyerekekkel foglalkozom, nyelvet, az ország szokásait stb tanítom, plusz intézem a hivatalos papírokat, engedélyeket stb. Mindennél jobban szeretem ezt a melót és itt a fizetés sem rossz.:)
6/16 anonim válasza:
mérnök vagyok és van egy cégem.
9/16 anonim válasza:
Milyen EÜ tobzódás van itt. :-D
Végzős medikus.
10/16 anonim válasza:
Java szoftverfejlesztő (programozó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!