Ti azt a munkát végzitek amit mindig is szerettetek volna csinálni, vagy egészen mást dolgoztok?
sírásó voltam, majd már nagyon undorodtam attól a munkától, így sertéstelepen lettem anyagmozgatási ügyintéző...
magyarul lapátolom a ganét egész nap!
és olyan szagom van mikor a villamoson vagyok, mintha egy sertés csorda jönne mögöttem, még a tusfürdő sem viszi le ezt az illatot.
Nekem nem volt különösebb elképzelésem, hogy mit szeretnék csinálni, viszont a mostani munkámat nagyon szeretem.
Eladóként dolgozom egy üzletben.
Nem csesztet senki, nyugi van, az emberek, akik a vevőkörünk nagy részét kiteszik, kedvesek, jófejek.
A főnökeim nagyon korrektek és nagyon rendesek (mindaddig persze, amíg én is ilyen vagyok velük szemben, de határozottan kiérdemeltem a bizalmukat).
A fizetésem pedig a jelenlegi élethelyzetünkben elég, sőt még tudok belőle kicsit félretenni is.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!