Rendőr szeretnék lenni, de színtévesztő vagyok, hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Nemrég határoztam el, hogy rendőr leszek és szerintem nem lenne baj a bejutással, ám elfeledkeztem arról, hogy színtévesztő vagyok! Igaz papírom nincs róla, de a baboskönyvnél rendszerint elhasalok néhánynál. Viszont a gyakorlatban ez soha nem akadályozott semmiben, például sosem kevertem a piros lámpát a zölddel stb. Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám leküzdeni ezt az akadályt? Van-e valami mód a színtévesztés ellen(pl: szemüveg vagy hasonlók), illetve találtam egy ilyet ezen nem is szerepel a rendőr: [link] Olyanok írjanak ha kérhetem akik tényleg értenek a témához! Mert, hogy rendőr leszek az hétszentség ha bele döglök se fog ez megállítani. :D2014. aug. 31. 00:28
1/6 anonim válasza:
Létezik valóban szemüveg amivel rendesen lehet a színeket látni, de nagyon-nagyon sokba kerül. Én is színtévesztő vagyok, de ennyit nem érne meg nekem a dolog...
2/6 A kérdező kommentje:
És a listával mi van amit linkeltem? Ott egyáltalán nem is szerepel a rendőr szakma. Lehet, hogy nem is kizáró ok?
2014. aug. 31. 00:44
4/6 anonim válasza:
Hát ha van kapcsolatod, sima ügy ;)
Amúgy nke-re akarsz jelentkezni? Mert előtte el kell menni a háziorvostól, aki kiállít egy papírt, hogy milyen az állapotod.
Amúgy ismerős mondta, hogy ma már vannak szemüveges katonák is, úgyhogy nem hiszem, hogy nagy probléma lenne, max csak másodfokon jutsz tovább.
5/6 anonim válasza:
Van ilyen vizsgálat alkalmasságin és kiszórnak, ha bebizonyosodik, hogy színtévesztő vagy.
6/6 anonim válasza:
Ismerek színtévesztő rendőrt, de ő bemagolta a "baboskönyvet", így nem derült ki róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!