A munkahelyemen "lejmolják" a cigimet. Mivel töltsem meg, mit tegyek bele, hogy elmenjen a kedve? Volt, hogy csak 2 szállat hagyott a dobozomba.
Tényleg jobban jársz, ha nem hagyod elöl. Nálunk ugyan nem lop senki, de én sem hagyom kint az asztalon, pedig a nap nagy részében szem előtt is lenne, nem szoktam elmászkálni az asztalomtól, de amíg ki nem megyek rágyújtani, addig a táskámban van, ha visszajövök, akkor meg visszateszem. Engem zavar, ha van olyan az asztalomon, aminek nem ott van a "helye" :)
Olyan tippem sajnos nincs, hogy a dohány helyett mit tegyél bele, mert nem tudom, hogy mondjuk elszívva a csípős paprika csíp-e (nem hiszem), viszont azt kipróbálhatod, hogy nagyon régi, nagyon kiszáradt, és lehetőleg nagyon gyatra dohányt töltesz bele (jó levegősen), azt nem lesz kedve elszívni, mivel egyrészt potyog is, másrészt kapar, harmadrészt kb. két slukk alatt el lehet szívni, egyszóval sz*r.
mivel a verd szajba nem opcionalis
keverj hajszalat bele :D
Szórj a dohányba gumi vagy műanyag reszeléket. Az aztán büdös ha ég.
Amúgy meg szokj le a dohányzásról, rengeteget spórolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!