Németországba, Ausztriába vendéglátói munkára mikor lehet általában könnyebben kijutni? Hogy vannak a "szezonok"?
Sziasztok!
Külföldi munkavállaláson gondolkozom. Jól tudom, hogy a téli szezon novembertől kezdődik? Nagyobb eséllyel fogok találni munkát például novembertől (természetesen önéletrajzot már most el kezek küldözgetni)?
Ausztriaban a teli szezon alt. decemer közepetöl marc vegeig/ aprilis közepeo tart. A nyar junius elejetöl szeptember vegeig.
Persze függ attol is, hogy eppen van e az adott helyen gleccser, vagy mas egesz eves turisztikai vonzerö, de nagy altalanossagban kb igy van.
Aha, értem, köszönöm a válaszokat!
Én is úgy számoltam, hogy november-december körül lenne esélyesebb, arra azért nem építek, hogy szeptembertől lenne munkám.
De nekem az pont jó lenne, mert ahol most dolgozom, ott október 31-ig van szerződésem, de már nagyon utálom, ezt a 2 hónapot még kihúzom, de az szuper lenne, ha utána egy ilyen külföldi meló összejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!