Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek napszámosnak...

Szerintetek napszámosnak menjek vagy murkot szedni Németországba, vagy hajópincérnek, vagy menjek a légióba?

Figyelt kérdés
Melyik a legjobb?

2014. márc. 12. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát azért van differencia a melók között. Én ha tehetném hajópincérnek mennék, ott utazgatsz is, melózni is kell mint állat, viszont jól keresel vele. Persze jobb helyekre nem árt ha van már elég jó önéletrajzod.
2014. márc. 12. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Most komolyan, ennyi a lehetőség? Földeken túrni meg hajón halálra dolgozni magad heti hét napon? Inkább menj tanulni hogy legyen rendes munkád.
2014. márc. 12. 23:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi az a murk?
2014. márc. 13. 11:18
 4/9 anonim válasza:
100%
a murok az sárgarépa, utolsó
2014. márc. 13. 11:28
 5/9 anonim ***** válasza:
4/4 100%-os vagy? Köszi a választ!
2014. márc. 13. 11:35
 6/9 anonim ***** válasza:
A légiót keservesen megbánod majd, egyébként romantikus legenda, hogy bárkit felvesznek. Talán a hajó a legjobb, a napszámos meló kemény.
2014. márc. 15. 00:19
 7/9 anonim ***** válasza:
irány a légió,egy kis kiképzés senkinek sem árthat és még fizetik is.
2014. márc. 15. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezekből én a hajópincért választanám. Nem annyira megterhelő fizikailag, nem piszkolódik az ember annyira össze, mindig másokkal találkozik és biztos gyűjt pár jó sztorit magának.
2014. márc. 15. 21:27
 9/9 anonim válasza:
Szerintem napszámos. Elég menő, tuti buxákat lehet vele összeszedni. És a kollegák is igen jó arcok.
2014. ápr. 3. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!