Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lemondanátok az új munkahelzrő...

Lemondanátok az új munkahelzről az exetek miatt?

Figyelt kérdés

Két napja vagyok próbamunkán az első munkahelyemen (egy gyárban vagyok a kantinban kiszolgáló, elég pörgős munka és kezdem szokni a dolgot és a fizetés is igy első munkahelyként meg kezdőként elég csábitó számomra).

Azután barátom mondta hogy a volt barátom is ugyanott van a konyhán... Én alapból kinnt vagyok, nem a konyhán tevékenykedek, szóval elvileg nem vagyunk egy légtérben. Viszont, az öltöző miatt meg mikor kajaszünet van, át kell menjek a konyhán... számomra ciki.

Főképp hogy nem is váltunk el még köszönő viszonyban sem.

Ti maradnátok a munkahelyen azért is, vagy inkább lemondanátok róla?

2014. júl. 31. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit érdekel? Nézz át rajta. Ha ő bunkó, és nem köszön, neked sem kell közeledni felé.
2014. júl. 31. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha csak nem talalsz ejjel egy hasonlo jellegu, hasonlo erdekeltsegu munkahe;yet akkor ne... minek? nehogy mar ex miatt dobd a fizut. megeri? dehogy. atnezel a feje folott....ha koszon koszonsz, ha kerdez valaszolsz s cso..... s megmutatod legalabb hogy nelkule is milyen jol telik :P
2014. júl. 31. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Én lemondanék. Mindenképpen. DE az én exemről van szó.

Viszont mérlegeld, h manapság a munkahelyet meg kell becsülni. Mondjuk én inkább lennék csőlakó, mint h azzal a szívtelen patkánnyal összehozzon a sors.

2014. aug. 1. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!