Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mit tennétek? Legnagyobb...

Ti mit tennétek? Legnagyobb ellenséggel való probléma! Hosszú lesz.

Figyelt kérdés

Úgynéz ki,hogy ahol jelenleg dolgozom oda akar jönni egy volt osztáytársam,aki engem ( is) meg másokat is szét idegesített meg a tanárokat. Az iskolából is ki akarták rúgni elég közel volt hozzá. Elég volt az a 4 év. Most,hogy újra visszatér a normáls életem,megint a nyakamra kell,hogy jöjjön. Még az iskolai gyakorlati helyen is oda akart jönni,ahova én,de végül nem lett belőle semmi.

Az egyik haverja is ott dolgozik hát eleinte tartottam,hogy az is bolond lesz,de az normális volt,igaz csak pár szót beszéltünk meg ő a másik műszakban van, így csak műszakváltáskor pár percre találkozunk csak. Hátha ezt az idegesítő fattyút aki miatt írtam a kérdést,délutánosba vagy a legjobb az lenne,ha egy másik munka csarnokba tennék.

Nem tudom hogy viselkedne ott,mint munkahely,mert mindenki komolyan dolgozik nem pihenget,nem zavarja a másikat. Szoktunk beszélgetni,viccelődni nagyon normális kereteken belül. Most az meg oda jön csak leépít mindent,engem lejárat mások előtt! Valahol mindig is tartottam attól,hogy majd oda akar jönni dogozni. Kezdőként képtelenség elhelyezkedni én meg nem akarok munkahelyet váltani,mert ha fel is mondanék nem 1-2 nap lesz mire másik helyen kezdhetnék. Az,hogy ne foglalkozzak a gyerekkel az nem megoldás sem rövid vagy hosszútávon sem! Elkéne zavarni a gondolatával ismhogy oda jöjjön. Mit tanácsoltok?

2014. júl. 29. 08:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Néha néha beszélgetünk,akkor normális.valamelyik nap bejelentette,hogy el akar menni egy másik helyre,ennek örültem is nagyon. Ma megyek dolgozni nézem a jövőheti beosztást és mellém osztották be! Mit csináljak?!
2014. szept. 27. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!