Akiknek 20-21 nap a szabijuk évente hogyan osztják be?
Figyelt kérdés
Fiatalok, nektek elég ez a 20nap? Hogy szoktátok kivenni?
Szerintem nagyon kevés..:(
2014. júl. 13. 18:28
1/4 anonim válasza:
Attól függ, ahogy a cég kiadja.
nyáron 1 hét, születésnapomkor a másik 1 hét, szilveszter/karácsony között a maradék napok, hogy ott ne kelljen bemenni 1-2 napra dolgozni.
2/4 anonim válasza:
általában úgy szoktam, hogy augusztus 20.-ai hét és December 20-21-től Január 2-3-ig. Ez összesen kb. 12-13 nap. Ezenkívül nyáron szoktam még elmenni 3-4 napot. Húsvét előtt 1 napot, ha közbejön valami valami, arra 1-2 nap. volt olyan év, de valahogy edig minden évben úgy jött ki, hogy következő évre tudtam átvinni pár nap szabit. Nehéz beosztani, de szerencsére nálunk nincs kötelező nyári leállás, mert minden évben lefújják. Karácsony és Szilveszter között pedig nincs termelés, csak leltár, amikor csak azoknak kell bemennie, akiknek kevés a szabijuk, vagy akarnak menni. Így magam oszthatom be, mikor szeretnék szabadságot kivenni.
3/4 anonim válasza:
Ez semmire nem elég, egy nagy 0. Ennyi nap szabival az ember nem tudja rendesen kipihenni magát szerintem, de mindegy. Eszébe juthatna az illetékeseknek, hogy talán meg kellene kicsit emelni.
4/4 A kérdező kommentje:
Én emberekkel dolgozom, szellemileg baromira megterhelő, de sokszor fizikailag is. És nagyon nehéz úgy sakkozni a szabival, hogy kitartson egész évben. Decemberben elvileg senki nem mehetne nálunk el, de egy kisgyerekes anyuka mindig kiveheti a két ünnep közti napokat, persze más nem mehet el akkor már.
2014. júl. 14. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!