Miért ilyen a kisfőnök?
3 hónapja vagyok egy cégnél, a próbaidőm egy hónap múlva jár le. Összetett a munkám, de én igyekszem a lehető legjobban csinálni az elejétől kezdve, mivel én szar munkát nem szeretek kiadni a kezemből.
De persze hibázok olykor, mint mindenki más. A kisfőnök, vagyis a csoport vezető öregasszony, folyamatosan lenéző pillantásokat vet rám, nem beszél velem és meg sem próbál nyitni felém. Én hiába próbálkoztam nála. Vágja a pofákat. A nagyfőnökkel jó a kapcsolatom és ő az elején rendszeresen kérdezte hogy minden rendben van-e, mindenkivel jól kijövök-e? Most már értem miért kérdezgette annyira..
Érzem hogy nem vesz komolyan ez a nő, átnéz rajtam de nem tudom miért. Pl. ha egy másik kolléganőmmel vagyok egy helyiségben, (akivel ők 15 éve dolgoznak együtt és vele jól kijövök) akkor az általános mondandóját csak neki címezi, mintha én ott sem lennék. Én is feljárok ebédelni a kollégákkal, de ő azt mondta hogy ő is fel fog menni a >fiúkkal< enni...értitek.
Múltkor kérdeztem tőle hogy van-e valami amin változtassak a munkámban, hogy van-e velem valami baj. Mondta hogy nincs. Úgy érzem hogy próbálná fitogtatni azt hogy ő a kisfőnök, az együttműködése és az embersége velem nulla...Legutóbb alig akart szabit adni például, nagyon gáz. Ötlet?
van amikor nem tehetsz rolla, egyszeruen ebbe eli ki magat.
nekem is volt ilyenem. lenyeg h x dologra y szamot ra kellett irni, utana lehetett kuldeni, na a kisfonokom is ott tenykedett, par nap mulva jon a fonok pattogni, h el van ba##va a szam azt mutatja azt nem is az en irasom volt! amit mondtam is, meg oda ba ize tettem h en igy irok! sejtheto ki volt... par nap mulva kirugtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!