Hajdú-Bihar megyéből,89'ben született meleg/bi srác van itt?
"amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!" jeleige miatt írtam ki a kérdést.
A helyzet az, hogy van egy szép magas srác.. most a munkatársam, viszont annak idején óvodában úszótanfolyamon együtt úsztunk. :3 Nem merném közvetlen megkérdezni a srácot.. s abban bízom hogy talán itt a gyakorikerdeseken rámír. :)
Aham, azt pletykálják róla, s érzem is hogy ő is az.. csak félek, mert magamból kiindúlva tudom hogy nem lehet csak úgy rákérdezni mert úgysem biztos hogy bevallaná s félek hogy amiatt hogy szeretem lehet rossz szemmel néznél rám..
Kedves, helyes, udvarias. Nem lenne kötelező, de édesapámnak is csókolomot köszön, pontosabban Agráregyetemet végzett,
a munkahelyen mi ketten vagyunk a legfiatalabbak.
Ui.: Nem vagyok kíváncsi begyepesedett emberkék mocskolódó szövegeire.. eleget hallom nap mint nap itt/ott hogy ezen a "másságon" okoskák jóízüen gúnyolódnak nevetgélnek stb..
Időközben tárygatalan lett a kérdés...
Megtaláltam a társkersőn..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!