Vannak itt vendéglátósok? Az idióta vendégeket hogy lehet elviselni? Vannak jó sztorijaitok?
Figyelt kérdés
Őszintén, nem tudom valaki hogy tud lényegtelen dolgok miatt úgy kikelni magából, mint hogy véletlen másik kugli fagyit adsz neki, vagy kisebb limonádét, stb., mert mindent ki lehet javítani, visszamész, átrakod másikba, stb. Ki se látszunk a melóból. Ja meg a következők: alacsony a szék, miért nem másik színű szívószálat hoztál, miért ekkora a kugli, miért olvad ilyen gyorsan a fagyi(wtf?), és társai.2014. júl. 9. 00:34
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azóta már váltottam cukrászdát, most egy sokkal elitebb helyen vagyok és jobban is érzem magam. :) Na de itt is előfordul, hogy nem köszönnek, de már simán rájuk szólok :D
2015. aug. 4. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!