A pécsi buszos Emese tényleg létezik? Ti találkoztatok már vele/vannak hozzá kötődő sztorijaitok?
Tényleg létezik. Illetve, hogy még mindig létezik-e, azt nem tudom, én kb. 10 évvel ezelőtt botlottam bele, igazából azon kívül, hogy odament random emberekhez pofázni sok extrát nem láttam belőle, de ismerősöm mesélte, hogy ő rendszeresen egy buszon megy vele.
Na de rengeteg fura ember van, Pécsen meg főleg :)
Tényleg létezik, épp ma is kicsapta a cirkuszt a 4-es buszon...
Legfőbb jellemzője, hogy szívből gyűlöli a férfiakat, mert hisz bármit is tesznek, az rossz és biztosan nőellenes. Jaj annak a férfinak, aki az útjába akad, mert olyat kap, hogy megemlegeti. Magában beszél és szidja őket, olykor lökdösésig fajulnak a dolgok.
Egyszer szemtanúja voltam egy esetnek, amikor a buszon egy fiatal férfi jelzett és beállt az ajtóba, majd Emese egy nindzsákat megszégyenítő vetődéssel pattant az ajtó és a pasas közé, hogy két karját kitárja és úgy kapaszkodjon. Közben persze folyamatosan szidta a férfinépet, illetve a srácot, hogy mit képzel magáról: hogy ő, Emese, nő létére kénytelen legyen maga elé engedni egy férfit, na azt már nem...
Általában (és elég messziről nézve) vicces szokott lenni. Ma viszont egy szegény idős bácsit kapott le a 10 körméről, mert útjában volt... :( Még a busz is állt miatta.
Volt olyan eset,hogy láttam,hogy a zsolnay negyedben rugdosott egy járókeretes férfit,cigizett egy srác átfutott a zebrán mikor piros volt és kikapta a cigit a srác kezéből és ordibált vele,hogy ő asztmás nem birja a füstöt..Volt olyan,hogy engem leakart lökni a buszról,hát én meg rántottam magammal..Aztán megrángattam,tudja hol a helye..Volt,hogy kiabált a buszon,hogy a szatyorban tojások vannak és összefognak törni ha nem engedik előre..Volt,hogy osztálytársamnak.jelzett,hogy szálljon le,osztálytársam nem szállt le és elkezdett orditani miért szórakoznak vele mert neki rossz volt az élete rossz családban nőtt fel..
Szokása,hogy kisiskolás táskát hord a hátán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!