Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy Magyarországon sokkal többet keresnek a férfiak a nőknél?

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 8. 09:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
10-es: 7-es vagyok, és én ha gyerekem lesz valamikor, ami még egyáltalán nem biztos, nem fogom sajnálni az apjára hagyni. Mi ez a hozzáállás, basszus? Hát apa az apa, nem egy bűnöző, meg egy idióta, hogy ne lehetne otthon hagyni vele. Ha pedig tényleg nem lehet, mert olyan is van, ezt ne tagadjuk le, akkor rossz embert tettem apává, ennyi. Azért ez nem olyan, hogy a nők már úgy születnek, hogy mindent tudnak, a társadalmi elvárások meg ilyen van-rajta-sapka-nincs-rajta-sapka jellegűek, szóval sz@rni bele. Én amúgy attól mászok falra, ha valaki azt mondja, hogy 24 hónapos, hát basszus, az 2 éves meg 2 és fél éves. Persze sok szülő inkább azt szeretné, hogy sose nőjön fel a gyereke, meg mindig szép, csendben megcsücsülős baba legyen. Aha, lóf@ßt.
2014. júl. 8. 13:31
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Totál egetértek veled, csak annyit akartam kinyögni, hogy szerintem még a nők hozzáállása sem kedvez annak, hogy apa maradjon otthon x ideig, mert túl van misztifikálva a gyereknevelés. Pl. megalázzák, aki bármilyen okból nem szoptat, nem merik a saját anyjukra, a nagyira hagyni a kicsit 2 órára, stb.
2014. júl. 8. 13:38
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

"Az azonos feltételek között dolgozó, és azonos végzettségű alkalmazottaknál is van eltérés."

Persze, mert minket, nőket minden esetben ketyegő bombának tartanak, még akkor is, ha kijelentjük, hogy nekünk nem kell gyerek. Akkor szokott az bejönni, hogy ha majd meghallod a biológiai órád ketyegését, blablabla, és a hasonló bullshit, mert szerintük a nők a 30-hoz, 35-höz közeledve kollektíven elvesztik az eszüket, nem beszámíthatók és nem lehet bennük megbízni. Mi persze tudjuk, hogy ezu nem így van, mégis ez a gondolat áll a dolog mögött.

2014. júl. 8. 14:18
 14/21 A kérdező kommentje:
Eleve honnan tudja meg az illető, hogy kinek mennyi a bére? Ez is egy érdekes info.
2014. júl. 8. 14:26
 15/21 A kérdező kommentje:
Bekerülsz egy céghez, nem tudhatod ki mennyit keres, ha nem közli veled. Ez egy eléggé belső info. szerintem.
2014. júl. 8. 14:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Persze nem tudhatod, de azért vannak általános, eléggé jól kivehető tendenciák: file:///C:/Users/User/Downloads/berelemzo_tanulmany_soltesz_090921.pdf
2014. júl. 8. 14:37
 17/21 anonim ***** válasza:

Meg se néztem a linket, itt találtam: [link]

www.szmm.gov.hu/download.php?ctag=download&docID=21358

2014. júl. 8. 14:38
 18/21 A kérdező kommentje:

A nők nem tehetik meg hogy otthon maradjanak a gyerekkel, mert kell a pénz. Ilyen egyszerű, és amúgy meg kihalnánk ha nem szülnének.

Diszkrimináció minden szinten ebben az országban.

2014. júl. 8. 14:42
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinted az lenne jó, ha egy nőnek abszolút semmi önálló egzisztenciája nem lenne? És ha holnap a férj meghal egy tragikus autóbalesetben, akkor anya megy a híd alá, a gyerekek meg a zaciba?
2014. júl. 8. 14:46
 20/21 anonim ***** válasza:
49%
Ha kihal az emberiség tegyük fel 50-100 év múlva, az már nem fog nekünk fájni, nem?
2014. júl. 8. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!